Kızılcık Şerbeti'nde Sürpriz Ayrılık! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
images

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin kadrosuna geçen sezonun son döneminde Çimen (Selin Türkmen) karakteriyle yakınlaşan galeri sahibi "Serdar" rolüyle dahil olan Yiğit Dikmen, yeni sezonda yer almayacağını açıkladı.

Kızılcık Şerbeti, yeni sezon ilk bölümüyle Cuma 20.00'de Show TV'de!

20230909_104735.jpg

Ay bu oğlanı dahil edip neden devamını getirmiyorlar ya? ÜKK'ye de dahil ettiler sessizce çıktı gitti burada da aynı şekilde.

Ay bu oğlanı dahil edip neden devamını getirmiyorlar ya? ÜKK'ye de dahil ettiler sessizce çıktı gitti burada da aynı şekilde.
Çünkü Kızılcık Şerbetinde en alakasız duran oyuncuydu, Çimen ile uyum 0, hikayeye bir katkısı yok. En olması gereken ayrılık olmuş.

Yakup ve Nilay'ın "ben biliyordum" demelerinden sıra gelmedi. :( Doğa'dan sonra Çimen'de annesini karşısına alabilirdi iyi bir hikaye yazılsa ve izleyicinin her türlü ilgisini çekerdi.

Umdukları gibi olmadı, uyumlu olur sandılar ama baktı halka geçmedi ve hikaye başka yöne kayınca çıkardılar. Çimen’i biraz daha bekletsinler, sıra ona gelene kadar çözülmesi gereken çok başka hikayeler var :A
Oyuncudan ayrı olarak söylüyorum, Lise öğrencisi ile 30'ların ortasında olan karakter arasında bir hikaye yazmaya çalışmaları baştan saçmaydı zaten.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: cookies and Dosi
Ee neden kattılar o zaman? :A

Umdukları gibi olmadı, uyumlu olur sandılar ama baktı halka geçmedi ve hikaye başka yöne kayınca çıkardılar. Çimen’i biraz daha bekletsinler, sıra ona gelene kadar çözülmesi gereken çok başka hikayeler var :A

Yakup ve Nilay'ın "ben biliyordum" demelerinden sıra gelmedi. :( Doğa'dan sonra Çimen'de annesini karşısına alabilirdi iyi bir hikaye yazılsa ve izleyicinin her türlü ilgisini çekerdi.
Fantazileri boşa gidenler seri üzgün :F

Bu oğlanı ona getirmeleri hataydı zaten. Alev’in falan olmalıydı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam