Kızılcık Şerbeti'nde Bomba Ayrılık! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,873
Puanı
1,061
1743770652247-yeni-proje-62.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde bomba ayrılık!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizide 3 sezondur "Pembe" karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu sezon finalinden önce projeye veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin izleyicilerini şaşırtan bu sürpriz gelişmenin, karakterin hikayesinin bitmesi nedeniyle yaşanacağı iddia ediliyor.

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: T24

Sanki tek takılan bir oyuncuda hikayesi bitiyor. Tüm çocuklarının üzerinde etkisi olan bir anne. Büyük olasılıkla çok saçma yazılan ve aşırı kötülüğe doğru evrilen karakterden rahatsız olup ayrılma kararı almıştır.

Işıl tarafından öldürülür kesin.
Aşk ve Mavi’yi anımsayan bir senaryo bekliyorum:A

Sanki tek takılan bir oyuncuda hikayesi bitiyor. Tüm çocuklarının üzerinde etkisi olan bir anne. Büyük olasılıkla çok saçma yazılan ve aşırı kötülüğe doğru evrilen karakterden rahatsız olup ayrılma kararı almıştır.

Işıl tarafından öldürülür kesin.
Aşk ve Mavi’yi anımsayan bir senaryo bekliyorum:A
Bu ayrılık dizi için kötü mü oldu yoksa güçlü senaryosu sayesinde etkilenmez mi?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ayol dizinin baş karakterlerinden, ne hikaye bitmesi. Vardır arka planda bir hinlik. Gerçi Melis Civelek sever böyle bomba ayrılıkları Yasak Elma'dan tecrübeliyiz. :A

Bu ayrılık dizi için kötü mü oldu yoksa güçlü senaryosu sayesinde etkilenmez mi?
güçlü senaryo?
Sürekli aynı senaryoyu izliyoruz nerdeyse aynı isimler ile. Kötü oldu tabiki.
Ben diziyi güzel bölümler olduğunda takip ediyorum. Kolay bırakma potansiyelim olduğu için çok fazla düşüncem yok :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
güçlü senaryo?
Sürekli aynı senaryoyu izliyoruz nerdeyse aynı isimler ile. Kötü oldu tabiki.
Ben diziyi güzel bölümler olduğunda takip ediyorum. Kolay bırakma potansiyelim olduğu için çok fazla düşüncem yok :A
Diziden bir sürü oyuncu ayrılmasına rağmen düşüş yaşamıyorsa iş oyuncularda değil, senaryoda demek ki :A

Sen bu diziye laf ediyorsun ama sonuç olarak bırakamıyorsun da :A

Annem de kötü oldu dedi bu ayrılık için :A

Diziden bir sürü oyuncu ayrılmasına rağmen düşüş yaşamıyorsa iş oyuncularda değil, senaryoda demek ki :A

Sen bu diziye laf ediyorsun ama sonuç olarak bırakamıyorsun da :A

Annem de kötü oldu dedi bu ayrılık için :A
Alev hariç bomba bir ayrılık yaşanmadı dizide. Konuk oyuncular gelip gidiyor. Pembe karakteri nerdeyse tüm oyuncular ile bağlantısı olan bir karakter.

Evet aylardır bakmadığım zamanlar oluyor. Yüzleşme sahneleri çok iyi oluyor. Öyle oluncada haliyle izliyorum. Nursema ve Firaz senaryosuda sardı.

• Beğendim
Reactions: Bully
Alev hariç bomba bir ayrılık yaşanmadı dizide. Konuk oyuncular gelip gidiyor. Pembe karakteri nerdeyse tüm oyuncular ile bağlantısı olan bir karakter.

Evet aylardır bakmadığım zamanlar oluyor. Yüzleşme sahneleri çok iyi oluyor. Öyle oluncada haliyle izliyorum. Nursema ve Firaz senaryosuda sardı.
Apo’da da oyuncu değişikliği oldu sonuçta. Konuk oyuncuları saymazsak Alev ve Pembe bomba ayrılıklar diyebiliriz.

Yüzleşme sahneleri dikkat çekiyor evet, benim bile ilgimi çekiyor bazen.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ayol dizinin baş karakterlerinden, ne hikaye bitmesi. Vardır arka planda bir hinlik. Gerçi Melis Civelek sever böyle bomba ayrılıkları Yasak Elma'dan tecrübeliyiz. :A
Aga tecrübe'de bir yere kadar, Sandık Kokusu'da ayrılıklardan sonra çöktü yani 😂 Ordan feyz alsın. 4. Sezon'u yapmamaları kendi adlarına iyi olur. Bu dizide Yasak Elma potansiyeli yok böyle durumlarda seyirci tak diye cevabı yetiştiriyor. Kimse AB'ye de güvenmesin. Bak sezon sonuna daha 1.5 ay var, haftalıklarda bile zirvede değil.

Çok konuşulan ve sevilen bir isim gidiyor diziden. Reytinglerde düşüş olacaktır öbür sene zaten. Bunu not edin. :D

Gökhan oradan oraya amaçsız gezerken Pembe mi gidecekmiş ? :A

Aga tecrübe'de bir yere kadar, Sandık Kokusu'da ayrılıklardan sonra çöktü yani 😂 Ordan feyz alsın. 4. Sezon'u yapmamaları kendi adlarına iyi olur. Bu dizide Yasak Elma potansiyeli yok böyle durumlarda seyirci tak diye cevabı yetiştiriyor. Kimse AB'ye de güvenmesin. Bak sezon sonuna daha 1.5 ay var, haftalıklarda bile zirvede değil.
SK ile bu dizi bir değil. SK hiçbir zaman iyi reyting alamadı zaten. Aksine Yasak Elma'da bu dizi kadar yüksek reyting almadı hiçbir zaman.

Haftalıklarda zirvede yer aldı 90 bölüm bir zahmet almasın bir süre. Uzak Şehir'in havası sönünce yine yerleşir zirveye.

SK ile bu dizi bir değil. SK hiçbir zaman iyi reyting alamadı zaten. Aksine Yasak Elma'da bu dizi kadar yüksek reyting almadı hiçbir zaman.

Haftalıklarda zirvede yer aldı 90 bölüm bir zahmet almasın bir süre. Uzak Şehir'in havası sönünce yine yerleşir zirveye.
Yeni sezonda 12+ alınca Uzak Şehir (senaryo bozulmazsa) görüşürüz agam. Unutma burası Türkiye 😂