Aminn.Aynen öyle beter olsun olsun pinkoya 😂
Aminn.Aynen öyle beter olsun olsun pinkoya 😂
pinkoya göre bir gelin geldi sonunda
senin gibi inme inecek bu gidişle pinkoya
Beter olsun çenesi kopsun inşallah 🤣pinkoya göre bir gelin geldi sonundanilay + doğa yı mumla arayacak
------
senin gibi inme inecek bu gidişle pinkoya
Ay tüm gereksizler ölür inş.Beter olsun çenesi kopsun inşallah 🤣
------
Sürpriz ölüm kim olabilir 😱
@xemrexxx @serhatt @offensive @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 126098
Beter olsun çenesi kopsun inşallah 🤣
------
kız instoşta bir video gördüm nilay torpillisi pink hanıma alev ölürse bebeğine bakar mısın diyordu bence senarist karı, kızıyla spoiler vermişAy tüm gereksizler ölür inş.
Kuz whatsapp’ımdan izleyenlere salıyım bu görseli cevaplarla geri dönüş yapacağım İNŞALLAH.Beter olsun çenesi kopsun inşallah 🤣
------
Yani Alev mi ölecek 😱kız instoşta bir video gördüm nilay torpillisi pink hanıma alev ölürse bebeğine bakar mısın diyordu bence senarist karı, kızıyla spoiler vermiş
Sal bakalım 🤣Kuz whatsapp’ımdan izleyenlere salıyım bu görseli cevaplarla geri dönüş yapacağım İNŞALLAH.
öyle diyolla sen bir araştırt cia laraYani Alev mi ölecek 😱
------
Sal bakalım 🤣
Alev ölürse dizi biter. Öyle bir saçmalık yapmazlar umarım.kız instoşta bir video gördüm nilay torpillisi pink hanıma alev ölürse bebeğine bakar mısın diyordu bence senarist karı, kızıyla spoiler vermiş
sendeki bu metres hayranlığıAlev ölürse dizi biter. Öyle bir saçmalık yapmazlar umarım.
Sanane.sendeki bu metres hayranlığı
Saat geç oldu.Yarına kısmet diyelim.Yani Alev mi ölecek 😱
------
Sal bakalım 🤣
Saat geç oldu.Yarına kısmet diyelim.
Sanane.
Sezon finaliYani Alev mi ölecek 😱
------
Sal bakalım 🤣
Çok iyi olacak gerçekler ortaya çıktığında Ünal familyasına.Sezon finali
Görkem senin hayalini yaşamış gibi Ömerle eğlenip fatihle evlendiÇok iyi olacak gerçekler ortaya çıktığında Ünal familyasına.
Öyle ahlak dışı hayallerim yok senin gibi.Görkem senin hayalini yaşamış gibi Ömerle eğlenip fatihle evlendi
Bununla ilgili de mesajların var o yüzden saçmalamaÖyle ahlak dışı hayallerim yok senin gibi.
Onların hepsi senin algılarına fırsat vermemin sonucu hiçbiri gerçeği yansıtmıyordu.Bununla ilgili de mesajların var o yüzden saçmalama
Bunu ispatlayamazsın o yüzden nanikOnların hepsi senin algılarına fırsat vermemin sonucu hiçbiri gerçeği yansıtmıyordu.
İspata gerek yok beni bilen biliyor, benim sözüm>>>>>>>>senin iftira, algı, yalan, dolanların.Bunu ispatlayamazsın o yüzden nanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?