Emre Ozansoy
Moderatör
Hadi gözün aydın.Hep bölüm sonrası fragman verilirdi, bu hafta yayın olmayacak mı acaba ? Pazartesi geldi fragman yok
https://twitter.com/x/status/1767244107284348991
Hadi gözün aydın.Hep bölüm sonrası fragman verilirdi, bu hafta yayın olmayacak mı acaba ? Pazartesi geldi fragman yok
Kızıl Goncalar'daki gibi bir "yolma" sahnesi bekliyordum ama bu kadar basit olacağı aklıma gelmemişti, biraz daha güzel yapılabilirdi.Kıvılcım, Çimen'e az bile yapmış, Sönmez Hanım'da hala bayılmamış, daha fazla tepki bekliyordum
Ünal'lardan Doğa'yı kurtardım derken, en akıllısı Çimen derken evli biriyle imam nikahı kıyması. Nilay ile takılır artık Çimen, Pembe'de kanatları altına alır Çimen kızınıKızıl Goncalar'daki gibi bir "yolma" sahnesi bekliyordum ama bu kadar basit olacağı aklıma gelmemişti, biraz daha güzel yapılabilirdi.Kıvılcım'ın sondaki sözü güzel, ilk sezon Kıvılcım'ı geri döndü gibi.
İlk sezon almıştı zaten kanatları altına, tekrar alır.Ünal'lardan Doğa'yı kurtardım derken, en akıllısı Çimen derken evli biriyle imam nikahı kıyması. Nilay ile takılır artık Çimen, Pembe'de kanatları altına alır Çimen kızını
Haftaya reyting rekoru geliyor. En az 15 alır.
+99999Alev'e gelsin
Ünal'lardan Doğa'yı kurtardım derken, en akıllısı Çimen derken evli biriyle imam nikahı kıyması. Nilay ile takılır artık Çimen, Pembe'de kanatları altına alır Çimen kızını
Çekerken biz ne çekiyoruz demiyorlar mı acaba hiç çok merak ediyorum.
Aaaaaa göndermeye bak 😱 @offensive @Hobbit @Angelica @Yakamoz-Asi @ZeynoSadece bölüm sonları heyecanlı ve manalı olan klişe bir diziye döndü. Senaryonun içi tamamen boş, karakterlerin neye hizmet ettiği belli değil. Seyir zevki iyice düştü. Bu bölümün reytinglerinde sağlam bir düşüş bekliyorum.
Aaaa bunlar olaylı ayrıldı zaar.
Twitter de Sıla fanları linçlediler 😂
Bu daha anlamlı bir video şu anBu efsane sahneyi izlememizin üstünden tam 1 yıl geçmiş.Geçen yıl bu zamanlar hem dizi hem de başka konular için büyük umutlarımız vardı ama hepsi yerle bir oluverdi.
https://twitter.com/x/status/1639367164128813059
Bu adam da hiç yaşlanmıyor.
45 yaşındaymış cnm ve boğa burcu tam senlikBu adam da hiç yaşlanmıyor.
Ahhh nerede bende o şans....45 yaşındaymış cnm ve boğa burcu tam senlik
45 yaşındaymış cnm ve boğa burcu tam senlik
Boğaymış madem serhat kırmızı giysinAhhh nerede bende o şans....
Hemen çirkinleşme ya. Defol git.Boğaymış madem serhat kırmızı giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?