Spor sohbet ve etkinlikleri alanından bekleniyorsunuz.Tansiyonum 20ye çıktı 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡
Spor sohbet ve etkinlikleri alanından bekleniyorsunuz.Tansiyonum 20ye çıktı 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡
Birileri gibi keyfinden dönmüyor tehdit edildiği için dönmeye mecbur kalıyor ikisini ayırt edebilecek yetin vardır diye düşünüyorum.Çok güçlü bir kadın imajı bravi
Valla mazareti herkes bulur keyfi ya da zorakiBirileri gibi keyfinden dönmüyor tehdit edildiği için dönmeye mecbur kalıyor ikisini ayırt edebilecek yetin vardır diye düşünüyorum.
------
Ayrıca alıntıladığım mesaja güldürdün atanların izlediği dizilerdeki kadınları da biliyoruz daha iki hafta önce canhıraş savunduğunuz diziye yaptığınız döneklik daha komik.
Ruh hastası annenle görüşmeyeceksin diye tehdit edip kızını mecbur bırakıyor böyle bir durumda tamamen objektif ve mantıklı düşünmek zor o yüzden bir şey denilemez.Valla mazareti herkes bulur keyfi ya da zoraki
2. Kısmı anlamadım 🎁
her dizide ruh hastalığı var o yüzden mantık aramıyorum davranışlardaRuh hastası annenle görüşmeyeceksin diye tehdit edip kızını mecbur bırakıyor böyle bir durumda tamamen objektif ve mantıklı düşünmek zor o yüzden bir şey denilemez.2. kısım sana değil zaten anlayan anlar.
Tarafını seçÜlkeye yön vermeye devam ediyoruz.@xemrexxx @offensive @ozmoturk @Dosi @mrt-06 @12.Adam @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 123347
İkisini tek şişeye boca ederim.
Yanlarına bi de türbe yeşili parfüm yakışır, Nilay fotoğraflı
Tarafımız belli.
Metresspor seni 😂😂Tarafımız belli.
Hadi oradan be imam hatipli Pembe hanım benim tarafım.Metresspor seni 😂😂
Serhatın imam hatip maceralarıHadi oradan be imam hatipli Pembe hanım benim tarafım.
Rezilsin...Serhatın imam hatip maceraları
Kuz ben de aynı yöntemle senin edepsizliğini gözler önüne sermiştim forumdaRezilsin...
Çok şükür bir edepsizliğim olmadığı için serecek bir şey de yok.Kuz ben de aynı yöntemle senin edepsizliğini gözler önüne sermiştim forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?