Maşallah ilik.Aman boşver sen azıcık tatlı ye kendine gel
Maşallah ilik.Aman boşver sen azıcık tatlı ye kendine gel
Heyatım senin de gençliğin bitiyi hayat Pink hanıma Bile acımamış gördüğün gibi bence artık bu işleri bırak @Angelica vr @Zeyno gibi ev gacısı olAdı bata. .ss
Hangi dizi qız bu?Heyatım senin de gençliğin bitiyi hayat Pink hanıma Bile acımamış gördüğün gibi bence artık bu işleri bırak @Angelica vr @Zeyno gibi ev gacısı ol@Dosi @Alos @cookies @Yakamoz-Asi @ozmoturk @offensive @mrt-06 @batuhankaralar @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1708459138378764395
Kırık aynaHangi dizi qız bu?
Aaaa hiç haberim yoktu böyle bir diziden.
2002 yılında yayınlanmıştı tabi sen o sıralar anaokulında pencereden basket oynayan abilerini (!) izliyordun, hatırlamaman normalAaaa hiç haberim yoktu böyle bir diziden.
Aaa hadi oradan be kimseyi izlemem ben öyle. .ss2002 yılında yayınlanmıştı tabi sen o sıralar anaokulında pencereden basket oynayan abilerini (!) izliyordun, hatırlamaman normal
Bu hangi dizi ya😂Heyatım senin de gençliğin bitiyi hayat Pink hanıma Bile acımamış gördüğün gibi bence artık bu işleri bırak @Angelica vr @Zeyno gibi ev gacısı ol@Dosi @Alos @cookies @Yakamoz-Asi @ozmoturk @offensive @mrt-06 @batuhankaralar @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1708459138378764395
Kırık ayna teyzoşBu hangi dizi ya😂
Bilmiyodum bu diziyiKırık ayna teyzoş
Yakışmadı senin gibi CİA ya 😱Bilmiyodum bu diziyi
2002'de yayınlanmış ve yapımcısı yine Gold Film'miş Faruk dede tam 20 yıl sonra vefa örneği sergilemiş.Kırık ayna teyzoş
2002'de yayınlanmış ve yapımcısı yine Gold Film'miş Faruk dede tam 20 yıl sonra vefa örneği sergilemiş.
Bilmiyodum bu diziyi
Habeetürkte nilay var ;oyunculuk aşkı ve aldığı eğitimden bahsediyorAaaa hiç haberim yoktu böyle bir diziden.
Yakışmadı senin gibi CİA ya 😱
Ay ne eğitimi ne aşkı ayol güldürme insanı.Habeetürkte nilay var ;oyunculuk aşkı ve aldığı eğitimden bahsediyor
Çok güçlü bir kadın imajı bravi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?