AB ve ABC zirvesi bu hafta bizim şimdi Yalı Sapkını düşünsün.Aaaa fatih e bak sen sadakatsiz volkan ın kendine sövdürme rekoruna ortak olmak istiyor 😱
AB ve ABC zirvesi bu hafta bizim şimdi Yalı Sapkını düşünsün.Aaaa fatih e bak sen sadakatsiz volkan ın kendine sövdürme rekoruna ortak olmak istiyor 😱
İkonÖnce Türbe yeşili sonra midye…
Sıradaki gelsin
Yasak Elma Sedai’de akrabası olarak girdi diziye. İkisi birlikte iyi sahnelere imza atacaktır
Kuz @serhatt ın en sevdiği çorba çıkmış analı kızlı aman babalı oğulluYasak Elma Sedai’de akrabası olarak girdi diziye. İkisi birlikte iyi sahnelere imza atacaktır
Nilay’dan sonra şimdide Umut istemeden pot kırıyor bu bölüm
Aaa kız bugün Üsküdar-Kavak otobüsünde resmen bu oğlanın ikizini gördüm seninde bunu atman manidar oldu.Kuz @serhatt ın en sevdiği çorba çıkmış analı kızlı aman babalı oğullu
https://twitter.com/x/status/1707826663549964372
En son gece rüyanda görüp günü bitirirsinAaa kız bugün Üsküdar-Kavak otobüsünde resmen bu oğlanın ikizini gördüm seninde bunu atman manidar oldu.
Babasını tek görmeyi tercih ederim.En son gece rüyanda görüp günü bitirirsin
Daddylere gelesiye. SsBabasını tek görmeyi tercih ederim.
Bu adam dady gelmiyor hala taş, gençlere de taş çıkarır.Daddylere gelesiye. Ss
Onu da mı bozdular? 😱Metehan'ın Kayhan'ın fotokopi olması...
Nihayet seküler feminizmin yıkılmaz kalesi, öz queen Kıvılcım Arslan'ı izleyeceğiz
Yok yok fiziksel olarakOnu da mı bozdular? 😱
Ha iyi bari, tam izlemeyi bıraktığım zamana denk gelmesi güzel olmuş yazacaktım.Yok yok fiziksel olarak
Fatih kocam olsun ben Pembe'ye razıyım onu dize getiririm.@serhatt 14.kocan ve kaynanan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?