Bu gidişle hiç de zor değil.Ayol demek ki günün tek halini olmak istiyorlarama işleri zor
Bu gidişle hiç de zor değil.Ayol demek ki günün tek halini olmak istiyorlarama işleri zor
Ayol Nursema sana hediye etmek için hat çalışmış, yani rüşvetle söylüyon bunları biliyoruzBu gidişle hiç de zor değil.
Çarpılırsın inş.Ayol Nursema sana hediye etmek için hat çalışmış, yani rüşvetle söylüyon bunları biliyoruz@Alos @cookies @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @Zeyno @mrt-06 @Emre Ozansoy @MasacRE @Dosi @offensive Ekli dosyayı görüntüle 123202
Zaten dünkü bölümde de yeni doğmuş çocuğun velayetinin babaya verilmeyeceği söylendi o yüzden baba olacak şerefsizin elindeki güç ve parayı kötülük için kullanmasını izleyeceğiz saçmalama yok.Ayol en son akasya durağında böyle mahkemeler oluyordu bu nasıl Ab dizisi
Neyse mahkemeyi geç apo, Mustafa, Nilay ve Ömer buna nasıl izin verecek, senaryo çok saçmalamış reyting için@mrt-06 @Alos @offensive @cookies @Özgür @ozmoturk @Zeyno @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Fragmanı izlemedin galibaZaten dünkü bölümde de yeni doğmuş çocuğun velayetinin babaya verilmeyeceği söylendi o yüzden baba olacak şerefsizin elindeki güç ve parayı kötülük için kullanmasını izleyeceğiz saçmalama yok.
İzledim zaten Fatih kendi başına velayeti alamayacağı için avukatla birlikte karşı tarafa iftira atarak alıyor.Fragmanı izlemedin galiba
Babaya verilmeyeceği dedin ya on dan dedim sonuçta babaya veriliyor bebek ona saçmalık diyoruzİzledim zaten Fatih kendi başına velayeti alamayacağı için avukatla birlikte karşı tarafa iftira atarak alıyor.
Bu çocuk süt emmiyor mu yani en temel ihtiyaç anne tarafındaZaten dünkü bölümde de yeni doğmuş çocuğun velayetinin babaya verilmeyeceği söylendi o yüzden baba olacak şerefsizin elindeki güç ve parayı kötülük için kullanmasını izleyeceğiz saçmalama yok.
Teyzoş bu papağanın reytingi Ünal ailesinden çok teyzoşKusura bakmasınlar böyle reyting yükselmez
Burada demek istediğim gayet mantıklı anlatılmış yorma beni.Bu çocuk süt emmiyor mu yani en temel ihtiyaç anne tarafında
------
Teyzoş bu papağanın reytingi Ünal ailesinden çok teyzoşfatih ve pembe yerine bunu sahneleri olsa dizi +3 reyting alır@serhatt @Alos @cookies @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi
Yooo ben yırtınmıyordum yalanBurada demek istediğim gayet mantıklı anlatılmış yorma beni.
https://twitter.com/x/status/1705335156259614905
Sahne rüya olduğu için izin vermişlerdir belkiAyol en son akasya durağında böyle mahkemeler oluyordu bu nasıl Ab dizisi
Neyse mahkemeyi geç apo, Mustafa, Nilay ve Ömer buna nasıl izin verecek, senaryo çok saçmalamış reyting için@mrt-06 @Alos @offensive @cookies @Özgür @ozmoturk @Zeyno @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Bwncede 🤣Bu çocuk süt emmiyor mu yani en temel ihtiyaç anne tarafında
------
Teyzoş bu papağanın reytingi Ünal ailesinden çok teyzoşfatih ve pembe yerine bunu sahneleri olsa dizi +3 reyting alır@serhatt @Alos @cookies @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi
Papağanlar kovalayasıca. .ssBu çocuk süt emmiyor mu yani en temel ihtiyaç anne tarafında
------
Arapça bilen biri çevirebilir miAyol Nursema sana hediye etmek için hat çalışmış, yani rüşvetle söylüyon bunları biliyoruz@Alos @cookies @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @Zeyno @mrt-06 @Emre Ozansoy @MasacRE @Dosi @offensive Ekli dosyayı görüntüle 123202
Aaaa fatih e bak sen sadakatsiz volkan ın kendine sövdürme rekoruna ortak olmak istiyor 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?