Emre Ozansoy
Moderatör
Bu arada bebeğin Çalı Yapkını'nın başrolünden daha yetenekli olması... ✍🏻
https://twitter.com/x/status/1702925460869382319
Bu arada bebeğin Çalı Yapkını'nın başrolünden daha yetenekli olması... ✍🏻
Vay............ Fatih 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Dizinin ilk sezonundaki atmosferini koruyamayacağı gelen oyuncular ve Melis Civelek'in yeni bir iş daha yazmasından belliydi ama bu kadar çabuk bozulacağını düşünmüyordum. Bu fragmandan sonra birkaç haftaya izlemeyi bırakırım muhtemelen, böylesi özel bir işe yazık oldu.
Neden yazık oldu dedin ki? Bence dizi gayet iyi devam ediyor.Dizinin ilk sezonundaki atmosferini koruyamayacağı gelen oyuncular ve Melis Civelek'in yeni bir iş daha yazmasından belliydi ama bu kadar çabuk bozulacağını düşünmüyordum. Bu fragmandan sonra birkaç haftaya izlemeyi bırakırım muhtemelen, böylesi özel bir işe yazık oldu.
Fatih'in bebeğin velayetini alabilmesi için avukatı ayarlaması, Ömer'in ölümcül hastalığı, ilk sezon birlikte olmak için göze almadıkları şey kalmayan Umut ve Nursema'ya yazılan hikaye fazla klişe geliyor bana ve bu diziye yakışmaz.Neden yazık oldu dedin ki? Bence dizi gayet iyi devam ediyor.
Fatih ve Doğa'nın olayı bence şu an iyi işleniyor zaten bunun dışında farklı bir senaryo olamazdı. Umut - Nursema tarafında ise evlendikten sonra hiçbir sorun yaşamasalar heyecanı kalmazdı, açıkçası ben nasıl devam edeceğini merak ediyorum bu ilişkinin. Ama tabi senin düşüncelerine saygı duyarım.Fatih'in bebeğin velayetini alabilmesi için avukatı ayarlaması, Ömer'in ölümcül hastalığı, ilk sezon birlikte olmak için göze almadıkları şey kalmayan Umut ve Nursema'ya yazılan hikaye fazla klişe geliyor bana ve bu diziye yakışmaz.
Alev - Abdullah - Pembe üçgeni dışında heyecanlandıran bir şey yok diyeceğim ama oraya da Rüzgar geliyor.
Beni içine çekmeli böyle.Diziyi @Aserat ; oğlanı da @serhatt seviyor ikisi birleşince çok da mantık aramamalı zaten 😂😂😂😂😂 @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @Alos @cookies @12.Adam @offensive @Emre Ozansoy
Git teselli et şunu çok dışlandıBeni içine çekmeli böyle.
Çok üstüne gidiyorlar aşkımın kollarıma gelsin de teselli vereyim.Git teselli et şunu çok dışlandı
Metresin boğazına yapışmıştı geçen hafta, seni de istemez benceÇok üstüne gidiyorlar aşkımın kollarıma gelsin de teselli vereyim.
Ben sıradan metreslere benzemem.Metresin boğazına yapışmıştı geçen hafta, seni de istemez bence
İlk kocana sen de böyle yapmışsın, inş. Fatihe de yaparsınBen sıradan metreslere benzemem.
Fatihe kıyamam ki ben…İlk kocana sen de böyle yapmışsın, inş. Fatihe de yaparsın
Nilay'la çok iyi anlaşırsınız bu zekanızla.Nilay gibi tüm ahlaksızlıklara şahidim@serhatt @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Özgür @ozmoturk @Zeyno @Dosi @The_Erinch falan neler neler yaptı bu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?