cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,189
- Puanı
- 1,060
Çok ego sahibi birisi. Dizi bakalım çok düşecek mi Doğa olmadan? Gerçi senaristler çok iyi işlerinde.
Çok ego sahibi birisi. Dizi bakalım çok düşecek mi Doğa olmadan? Gerçi senaristler çok iyi işlerinde.
Umarım azalarak biter, Nilay başrol oldu dizide.Doğa'ya çok az sahne yazmışlar şaka gibi. X'te gördüm. Çok yazık diziyi izlemesem de seyirciler çok haklı. Bakalım ne yapacak dizi artık yeni döneminde? Akıcı olmazsa her hafta düşer. @serhatt
Herkes bu durumdan şikayetçi. Bakalım dizi ne yapacak? Aslında en iyisi Aralık sonu bitirmek.Umarım azalarak biter, Nilay başrol oldu dizide.
Umarım elllerinde patlar bu durum.Herkes bu durumdan şikayetçi. Bakalım dizi ne yapacak? Aslında en iyisi Aralık sonu bitirmek.
Bu kız neden ölmüyor. Dizinin her kesimindeki çalışanlar olarak grev yapardım. Dizinin içine ediyor açıklamaları ile.Umarım azalarak biter, Nilay başrol oldu dizide.
Anası dizinin senaristi çünkü.Bu kız neden ölmüyor. Dizinin her kesimindeki çalışanlar olarak grev yapardım. Dizinin içine ediyor açıklamaları ile.
O zaman anası içinde greve gitsinler. 😂Anası dizinin senaristi çünkü.
Bir daha o kadının yazdığı dizide oynamazlar olur biter.O zaman anası içinde greve gitsinler. 😂
Yazdığı diziyi beklemelerine gerek yok şimdi bıraksınlar işi. Kökten çözüm. 😄Bir daha o kadının yazdığı dizide oynamazlar olur biter.
Bırakanlar için dedim zaten.Yazdığı diziyi beklemelerine gerek yok şimdi bıraksınlar işi. Kökten çözüm. 😄
Allah akıl fikir versin zor kafalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?