Ya Çimen ya da Aylin.107. Bölüm 2. Fragman
Ya Çimen ya da Aylin.107. Bölüm 2. Fragman
Evet diziye dönecekti zaten.Çimendir.
Çimen olması imkansız. Doğa ve Fatih yemek sonrası tartışıyorlar (ilk fragmanı tekrar izle).Çimendir.
Dizi artık gözümden o kadar düştü ki hiç dikkat etmiyorum detaylara.Çimen olması imkansız. Doğa ve Fatih yemek sonrası tartışıyorlar (ilk fragmanı tekrar izle).
Asude’nin “ Bir hata yaparsın, 40 yıl sonra karşına çıkar “ lafı Fatih’in Aylin ile yaptığı hata.
Beni bölümlere bakmıyorum ama fragman analizi yetiyor banaDizi artık gözümden o kadar düştü ki hiç dikkat etmiyorum detaylara.
Zaten fragmanları takip ederek hakim olabilirsin, bölüm içinde bir halt olduğu yok.Beni bölümlere bakmıyorum ama fragman analizi yetiyor bana
İki türlü de büyük ters köşe olur ya da hiç beklemediğimiz biriside olabilir.Çimen olması imkansız. Doğa ve Fatih yemek sonrası tartışıyorlar (ilk fragmanı tekrar izle).
Asude’nin “ Bir hata yaparsın, 40 yıl sonra karşına çıkar “ lafı Fatih’in Aylin ile yaptığı hata.
Reyting düşer mi yani?Doğa kadar rezil bir karakter yok ya. Bir arabaya m affettim diyorsun? İğrenç bir karakter yazılımı..
Umarım.Reyting düşer mi yani?
Bir yerden sonra elbet patlak verecektir gerçi benim gibi alışkanlıktan izleyenler sayesinde devam ediyor.Kemik izleyicisi var gerçi. Göreceğiz.
Çok bozmaya devam ederlerse kemik kitle de bırakırsa şaşırmam gerçi.Bir yerden sonra elbet patlak verecektir gerçi benim gibi alışkanlıktan izleyenler sayesinde devam ediyor.
Olacağı o gibi.Çok bozmaya devam ederlerse kemik kitle de bırakırsa şaşırmam gerçi.
Umarım sezon sonu biter ama sanmam.Olacağı o gibi.
Bitmezse iyice rezil olur.Umarım sezon sonu biter ama sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?