Çok mu umutlandın yürüdüğünü görmek için 😱Videoda Metehan'a yürüdüğüne dair hiçbir şey olmaması.
Çok mu umutlandın yürüdüğünü görmek için 😱Videoda Metehan'a yürüdüğüne dair hiçbir şey olmaması.
Haklı çıkmanı istedim sana acıdığım için.Çok mu umutlandın yürüdüğünü görmek için 😱
Senin gibi gururla anlatıyor edepsizlikleriniApoya yürüsün. .ss
Senin gibi gururla anlatıyor edepsizliklerini@Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Angelica @Royal_Highness @TenTen
Totom ve göbüşümle nakavt ederim bunu
Benim olmayan edepsizliklerimi sen benden daha çok konuşuyorsun.Senin gibi gururla anlatıyor edepsizliklerini@Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Angelica @Royal_Highness @TenTen
Kız az önce survivor konusunda hiçbir zaman 2 tane istemedim ki demişsin bu ne çelişkiBenim olmayan edepsizliklerimi sen benden daha çok konuşuyorsun.
Bir şeyler istemek edepsizlik mi?Kız az önce survivor konusunda hiçbir zaman 2 tane istemedim ki demişsin bu ne çelişki
Ben niye @xemrexxx 'e uygulamak istiyeyim kiadam bana en favori üye'de finalde oy vermis, daha ne olsun. Ayrica göbek club has üyeleri olarak birbirimizi tutmamiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?