İnsan kıyamaz be...3 milyondan fazla tokat atılmış
İnsan kıyamaz be...3 milyondan fazla tokat atılmış
3 milyondan fazla tokat atılmış
Öfke patlaması seansı gibi düşün tokatla ferahla.Tokat manyağı yapmıṣlar adamcağızı. Ne ṣiddet meraklısı izleyici varmıṣ.
RTÜK ün oyunlarla işi ne ?Sonra RTÜK yine el atsin dimi
RTÜK ün oyunlarla işi ne ?
Sizde böyle bir kurum var mı?Serbest mi?RTÜK bu, ne yapacagi hic belli olmaz.
Sizde böyle bir kurum var mı?Serbest mi?
Hak etti oh olsun onaa🤣Tokat manyağı yapmıṣlar adamcağızı. Ne ṣiddet meraklısı izleyici varmıṣ.
Hak etti oh olsun onaa🤣
Büyük konuşma, zamanında diziye anti olup şimdi herkesten daha çok savunan kişiye şahit oldu bu gözler
Büyük konuşma, zamanında diziye anti olup şimdi herkesten daha çok savunan kişiye şahit oldu bu gözler
Ben masterchef izliyorum be 😱 midem şerbodan da yalışkandan da değerli
Ben masterchef izliyorum be 😱 midem şerbodan da yalışkandan da değerli
Ya Emre sen kimi kandırıyorsun, sanki diziyi Cuma kendi saatinden sonra izleme şansımız yokmuş gibi, ben seni Nilay konusunda etiket edince hemen sahnesi ile falan geliyorsun. Yemeyiz bu numaralarıValla gittim cuma konusunda baktim simdi gercekten oy kullanmismi diye, resmen gözüm acidi görünce @Angelica hic beklemezdim😡
Bu konuda hic sansi yok KS'nin
Ya Emre sen kimi kandırıyorsun, sanki diziyi Cuma kendi saatinden sonra izleme şansımız yokmuş gibi, ben seni Nilay konusunda etiket edince hemen sahnesi ile falan geliyorsun. Yemeyiz bu numaraları
Bizden daha çok hakimsin diziye
Var ama öylesine bence etkisi yoktur.Bizde RTÜK yok yada bu kadar belirgin degil.
Emre ip atlıyor.
Var ama öylesine bence etkisi yoktur.Orada bu kadar takılmazlar böyle şeylere
Emre ip atlıyor.
Tv izlemek için aylık ödüyor musunuz ?Zaten öyle burada milletin dizi havasi yok Türkiye'deki gibi. Daha cok Netflix gibi platformlarda takilirlar. Veya aksam film varsa onu izlerler TV'de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?