'Kızıl Goncalar' Kadrosuna Yeni Oyuncu! | FOX

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,112
Puanı
1,060
cemre-melis-cinar-.jpg

FOX'un yeni dizisi Kızıl Goncalar için geri sayım sürüyor.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı yapımın kadrosuna Cemre Melis Çınar (Kırmızı Oda, Gönül Dağı, Kaderimin Oyunu) dahil oldu. Başarılı oyuncu, dizide çocuklu ve dul bir kadın olan "Nahide" karakterini canlandıracak.

Kızıl Goncalar, ilk bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen A.

Geçen sezondu galiba 2 bölüm mü ne oynadı 😃
İlk sezon olması lazım ya. Hatta kızıda vardı. Adı Pembeydi sanırım. İkinci sezon başında gönderildi. Hastalığı için tedaviye gitti şeklinde. Bir süre sonra da ölüm haberi geldi diye hatırlıyorum. Ama zor hatırladım. Sanırım böyleydi. Yanlışda olabilir kusura bakmayın. Aradan nerede ise 90 bölüm geçmiş.

İlk sezon olması lazım ya. Hatta kızıda vardı. Adı Pembeydi sanırım. İkinci sezon başında gönderildi. Hastalığı için tedaviye gitti şeklinde. Bir süre sonra da ölüm haberi geldi diye hatırlıyorum. Ama zor hatırladım. Sanırım böyleydi. Yanlışda olabilir kusura bakmayın. Aradan nerede ise 90 bölüm geçmiş.

Yok ölüm haberi gelmedi kızı ile geldi eşinden ayrılmıştı babasıyla barıştı hastalığı vardı evet kızını koyacaktı babasına ama tedaviye gönderdiler orda da evlendi eşiyle yaşıyor diye geçti dizide

Yok ölüm haberi gelmedi kızı ile geldi eşinden ayrılmıştı babasıyla barıştı hastalığı vardı evet kızını koyacaktı babasına ama tedaviye gönderdiler orda da evlendi eşiyle yaşıyor diye geçti dizide
Doğru olabilir, dediğim gibi 90 bölüm falan geçti aradan. Hatırlayamıyorum. İlk sezon sonları ve ikinci sezon başlarına bakmalıyız tekrar. :) Ama büyük ihtimalle senin ki doğru.

• Beğendim
Reactions: Angelica