Kızıl Goncalar'da ters köşeye alıştım 😂😂Tüm bölüm iyiydi bence ya Cüneyd i sevmiyormusn
------
Alışmışsın aksiyona tabii
Haklısın vallaKızıl Goncalar'da ters köşeye alıştım 😂😂
Evet abla ya bu bölüm sezon finali tadındaydı zatenAaa haftaya sezon finali değilmi
Evet abla ya bu bölüm sezon finali tadındaydı zaten
Naim'den illAllah geldi yaValla aynen öyle ya
Naim'den illAllah geldi ya
Halo'ya düşman olsunKaybeden Affan değil, onlar oldu. Affan'ı Hudutsuz Sevda'ya alalım.
Ters köşe'nin kralı geliyorAkşam izleyeceğim bayağı heyecanlı gibimsi duruyo.
Akşam izleyeceğim bayağı heyecanlı gibimsi duruyo.
Kaybeden Affan değil, onlar oldu. Affan'ı Hudutsuz Sevda'ya alalım.
Halo'ya düşman olsun
Ters köşe'nin kralı geliyor
Sadi Hüdayi efendi hazretlerinin dediği gibi vey lolo o bölüm neydiMutlaka izle nefes nefese izledik bölümü
Beğenmene çok sevindim ablam ☺️🙏Sadi Hüdayi efendi hazretlerinin dediği gibi vey lolo o bölüm neydi
Bir an Sadinin gözü döndü sandım şaşırttı valla
Cüneyt efendinin babasının gelmesi hiç iyi olmadı yolumuza taş koycak gibi duruyor.
Affan ve şeytan anasını sonunda def ettiler çok iyiydi yav
------
Nadire diziden ayrıldı mı? @Emre Ozansoy
AFFAN AFFANN ELDE PATLADIN AFFANSadi Hüdayi efendi hazretlerinin dediği gibi vey lolo o bölüm neydi
Bir an Sadinin gözü döndü sandım şaşırttı valla
Cüneyt efendinin babasının gelmesi hiç iyi olmadı yolumuza taş koycak gibi duruyor.
Affan ve şeytan anasını sonunda def ettiler çok iyiydi yav
------
Nadire diziden ayrıldı mı? @Emre Ozansoy
Affan neyse de anası çok iticiydi tam vaktı mekatlık bir tipAFFAN AFFANN ELDE PATLADIN AFFAN
Tam affan'ımın istediği gibi az yağlı çok pişmiş 😂😂😂Affan neyse de anası çok iticiydi tam vaktı mekatlık bir tip
Affanı felan bilmem amaaaa Meryemden özlü söz atayım bareTam affan'ımın istediği gibi az yağlı çok pişmiş 😂😂😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?