Kıvanç ve Farah Rusya Yolcusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde olacağı Ay Yapım'ın yeni dizisi Kurt Seyt&Shura'nın çekimleri başlıyor.Dizinin başrol oyuncuları kasım ayı sonunda senarist Ece Yörenç ile yönetmen Hilal Saral'ın ön hazırlıklarını yaptıkları Rusya'da çekimlere başlayacak.90 gün boyunca Rusya'da çekim yapacak ekip daha sonra Türkiye'ye dönecek.Kurt Seyt&Shura ocak ayında Star Tv'de yayınlanacak

Ekli dosyalar

• awww.ucankus.com_img_291020130716503715924manset.jpg
    36.6 KB · Hit: 304
Bu sezon Türkiye'de yapılan hiç bir diziye bağlanmadım, bu diziyi takip edecekmişim gibi bir his var içimde. özellikle farklı farklı ülkelerde çekilmesi daha da cezbetti beni

Ohh mis

Kıvanç Tatlıtuğyu seviyorum. Oynadığı dizilerde başarılı oluyor,bu dizide öyle olucaktır

Böyle değişik ülkelerde çekilmesi çok çok iyi
Dizi tutacaktır büyük ihtimalle.

merakla ve heyecanla bekliyoruz 90 gün rusya da çekim mi var vışşş soğuktan donarlar

90 GÜN Rusya da mı kalacaklar ? Oha neredeyse kışın sonlarına doğru geleceklermiş
Donarlar orada
Başarılar diziye eminim tutacaktır bu dizi de
Farah çok güzel çıkmış

Diziyi bekliyorum İlke Kez Kıvanç için bir dizi izlemeyi düşünüyorum.Ferah umarım başarılı olur.

başka ülkede çekince daha mı havalı oluyor )) reklam reklam reklam sadece..

bu diziden beklentiyi yuksek tuttular,bende merakla bekliyorum.
ama
bu iki senarist bana gore tikandilar, ayni kelimeler, sozler.
keşke ayyapim ayni hikayeyi Eylem Canpolat, Sema Ergenekon yazsaydi (ay yapimin yeni gozde senaristleri.)
dizi için gorunen gun perşembe.

merakla bekliyorum diziyi 🙄 Rusya soğuğunda güzel dizi olucak

yurtdılında çekim yapıyoz haberi çıkan aky gibi olmasın da sonları

İddalı bir dizi bakalım nası bir dizi olucak