Kıvanç Tatlıtuğ'un Dizideki Partneri Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1438001530.jpg

Yeni sezonda Star Tv'de yayın hayatına başlayacak olan Ay Yapım imzalı dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu!

Yeni sezonda Ay Yapım'ın yeni dizisinde rol alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ'un dizideki kadın partneri belli oldu. Serenay Sarıkaya'ya teklif gittiği önceden biliniyordu. Hürriyet'in haberine göre Serenay Sarıkaya'nın teklife olumlu baktığı ve ikilinin aynı dizide rol alacağı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın dizisi Ocak ayında Star Tv'de!

Nidaya söyliyimde sevinsin :Z

Super haber oldu bu :Z

Bayılarak izleyeceğim iki isim:love1: Merakla bekliyorum..

Bu arada Serenay Lale Devrinde Tolgahan ile, Medcezir'de oynarken Çağatay ile, Mavi reklamlarından sonra Kerem Bursin ile gerçek hayatta sevgili oldu.:D Bakalim Kıvanç'ı ayartabilecek mi.:F Ben bekliyorum:A

Ay Yapım Star'a bir dizi daha yapacak ben onu daha çok merak ediyorum :D Serenay bu sezon oynar mı bilemiyorum ama Kıvanç ile yakışırlar :F

İki ismi de seviyorum ama beraber olmaz. İki kardeş ajan falan olsalar keşke :F Partner olarak hiç kuramıyorum ikisini :(

Yok artık kıskançlıktan saçmaladın. :F
Çok yakışıyorlar bence. :love1:
kıvanc çağatay gibi liseli tipinde değil kenan imirzalıoğlu gibi tam anlamıyla dağ gibi bir adam serenayda berguzel korel gibi tam anlamıyla olgun bir kadın fiziğinde henüz yok ünili öğrenci modunda
yanı serenaya kıvanc çok ağırrr kaçar aynı kulvarda değiller:F

kıvanc çağatay gibi liseli tipinde değil kenan imirzalıoğlu gibi tam anlamıyla dağ gibi bir adam serenayda berguzel korel gibi tam anlamıyla olgun bir kadın fiziğinde henüz yok ünili öğrenci modunda
yanı serenaya kıvanc çok ağırrr kaçar aynı kulvarda değiller:F
Role bağlı bence o. :D Medcezir gibi diziye tüm oyuncular uymuştu, Serenay rol gereği daha ağır başlı, giyimi ile neden olmasın? :D

Role bağlı bence o. :D Medcezir gibi diziye tüm oyuncular uymuştu, Serenay rol gereği daha ağır başlı, giyimi ile neden olmasın? :D
ayoll şöyle anlatayım sana seranay genç insanlar gurubundan kıvancta olgun insanalr grubundan asla bir uyum olmaz bukadar saçma bir partner seçimi son zamanda görmedim :F:F:F