Nasıl ahlaksız teklifler bunlar yaOlmaz 3lü olsun güçlü olsun
Nasıl ahlaksız teklifler bunlar yaOlmaz 3lü olsun güçlü olsun
4lü de olabilir okey oynarızNasıl ahlaksız teklifler bunlar yaedep yahu edep😡
Kalsın size iyi eğlenceler4lü de olabilir okey oynarız
Sensiz olmazKalsın size iyi eğlenceler😡
Metresler ile aynı ortamda bulunuyorumSensiz olmazKambersiz düğün olmaz derler aşk
Metres olan kişi benim ben benden vazgeçemezsin senMetresler ile aynı ortamda bulunuyorum
Metrese niye bağlı olayım kiMetres olan kişi benim ben benden vazgeçemezsin sen
Metreslere aşık olmak benAşk cnm aşkk
Sabırsızlıkla beklediğim bir başka proje.. Kıvanç gibi rolünü yaşayarak oynayan bir oyuncunun dizide olmasını çok isterim.. Eğer bu gerçekleşirse muhteşem bir yapım bizleri bekliyor derim.Kıvanç Tatlıtuğ'un adının geçtiği 'Kral Kaybederse' hangi kanalda yayınlanacak?
'Masumlar Apartmanı', 'Camdaki Kız', 'Kırmızı Oda', 'Süslü Korkuluk' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi yapımlara imza atan OGM Pictures'ın Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Kral Kaybederse' adlı kitabını ekranlara uyarlayacağı geçtiğimiz yaz öğrenilmişti.
Hazırlık çalışmaları büyük titizlikle devam eden ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un da sıcak baktığı dizi yeni yayın döneminde Star TV'de ekrana gelecek.
Kaynak: Birsen Altuntaş
kral kaybederse konusuna sadık kalırla mı bilmiyorum. Uyarlama dizilerde genelde orjinal konudan az da olsa sapmalar olur. Bunu da öyle yapabilirler. kimse de dikkat etmez ona...kitaptaki karakter kıvanç'a kıyasla daha yaşlı, nasıl olacak bu iş :/
Ogm artık dizilerini stara yapacakmisKanal D????
Kurt bakışlı Seyit'imin akibetini gördük starda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?