Kıvanç Tatlıtuğ'dan Sonra Serenay Sarıkaya'yı Seçtiler!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Medcezir'in güzel Mira'sı Serenay Sarıkaya son günlerde oynayacağı reklamlarla ve kazandığı paralarla gündeme gelirken buna bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz günlerde daha önce Meryem Uzerli'nin oynadığı şampuan firmasıyla Hazal Ergüçlü eşliğinde anlaşırken bu sefer Kıvanç Tatlıtuğ'un yüzü olduğu giyim firmasının Türkiye yüzü oldu.

Dünyaca ünlü jean giyim firmasının İlkbahar - Yaz koleksiyonunu tanıtmak için anlaşan güzel yıldız reklam filmlerinden 750 bin lira kazanmış olacak.

10 gün içinde 2 reklam şirketiyle anlaşan Sarıkaya yaklaşık 1 milyon lira kazanarak bu güzelliğini ve şöhretini paraya dökmeyi başardı.

Ünlü güzelin reklamları Nisan ayında ekranlarda dönmeye başlayacak.​

Son düzenleme:
süper
hakediyor çağataya rağmen diziyi zirvede tutuyor kızcağız
1 milyondan fazla hazar ergüçlünün öteki reklamdan aldığı parayla serenayın son reklamdan aldığını toplamışlar

süper
hakediyor çağataya rağmen diziyi zirvede tutuyor kızcağız
1 milyondan fazla hazar ergüçlünün öteki reklamdan aldığı parayla serenayın son reklamdan aldığını toplamışlar

Evet 10 gün içinde ki kazandığı reklam geliri.1 Milyonu rahat geçiyor.

Herkesin ekmeyi ile oynuyor önce meryem sonra kıvanç

Tebrik ederim😉

ayol yeter herkesi anlarım ama bu kıza güzel tanımlaması yapılmasına çok sinirim bozuluyor
1 kesinlikle yüz güzelliği diye bir şey yok şey suratlı bir kız 😵😵😵
2 vucut olarakta 0 fiziği resmen yerlerde dökülüyor
güzel bile diyemem ben buna hatta çirkin sınıfına giriyor bence 🙄🙄🙄

ay bence çok güzel
zaten sana güzel gözükmese de olur

Wışşş çarpılıcan.
Çok güzel çok seksi ve çok tatlı.
Çok ta harika oyuncu.

ay bence çok güzel
zaten sana güzel gözükmese de olur
Wışşş çarpılıcan.
Çok güzel çok seksi ve çok tatlı.
Çok ta harika oyuncu.
ayol @destere bile bana hak veriyor bu konuda ozaman söze gerek yok

yüzü kesinlikle tipsiz artı fizik diye bir şey yok kızda eğer bu güzelse ben dünya güzeli gibi birşey oluyorum ozaman
tabi güzel olmak zorunda değil ama bukadar abartıldığını görüncede söylemeden edemiyorum 😵😵😵

arkadaş bunun neyi güzel ya güzel kızlar harcanırken bu meşhur oluyor

Cidden göz var nizam var.Zaten Destere beğeniyorsa direk diskalifiye o isim beğenmiyorsada Kral.

Beren Hariç.

arkadaş bunun neyi güzel ya güzel kızlar harcanırken bu meşhur oluyor

Aynı foruma ve aynı kıza bakıyoruz değil mi.

güzellik görecelidir

Cidden göz var nizam var.Zaten Destere beğeniyorsa direk diskalifiye o isim beğenmiyorsada Kral.

Beren Hariç.

desterede güzel olmadığını söylüyor o bir kıza güzel değil diyorsa güzel değildir cnm

sen hayran olduğun için sana hoşş gelebilir ama kesinlikle çirkin sınıfına giriyor bu düşüncem değişmez benim 😵😵😵

Destere sıkıntı sen onu boş ver biz ne dersek odur.

Uzan süre sonra aynı fikirde olmak.😱
hahaha tamam boş veririmde ben çirkin diyorum buna
tabi ben bayan gözüyle baktığım için sizlerden daha farklı bakış açısıyla görebiliyorum 😵😵😵

Beren Hariç.

ben seninle aynı dünyada olduğuma inanmıyorum ama neyse

insanda biraz derinlik olur direk fotoya bakıp off denmez sen bu kızın makyajsız halini gör bakmazsın en basidinden çık dışarı 1 saat dolaş bundan güzel onlarca kız görürsün abartmaya gerek yok

çok mu güzel bu

bu da aynı şekilde