Kıvanç Tatlıtuğ'dan Şok Sözler!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve son olarak da Star Tv ekranlarında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizileriyle izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ adeta ateş püskürdü.

Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi Başak Dizer önceki gün Kuruçeşme'de yolda yürürlerken 2 hayranı fotoğraflarını telefonlarıyla çekmek istedi. Bunu gören Kıvanç Tatlıtuğ ise adeta sözleriyle ağır konuştu.

Sevgilisi Başak Dizer ise sakinleştirmek istese de bu çok kolay olmadı. İşte o sözler..
“Ne çekiyorsun ulan, izin aldın mı?” “S…erim telefonunu. Gazeteci misin sen, ne yapacaksın o fotoğrafları?” “Ceple fotoğraf çekip Twitter’a koyuyorlar, özelimiz kalmadı. Ayıp ya! Buna hakları yok”

thumbnail_1401189682.jpg

Yok artık Kıvanç'ı hiç böyle bilmezdim. Büyük terbiyesizlik etmiş. Daha da soğudum kendisinden. :A

söylemişse ayıp etmiş bu ne böyle serseri gibi

Kuzey'in etkisinde kalmış. O lafları söylemişse, Kuzey gibi etmiştir. Kıvanç Tatlıtuğ'un üslubunu bozacağını düşünmezdim. :)

Yazık valla sanatçı topluma örnek olmalı, bu nasıl konuşma ya. Iyice gözümden düştü..

kıvanc tatlıtuğ sadece yakışıklı fizik olarak süper bir adam ama oyunculuk yok malesef zaten sadece aşkı memnuda iyi oyunculuk gösterdi onun dışında başarısı yok kzuey güney ve kurt seyiti kaldıramadı bu adam yıllardır joseph morgana benemesinin ekmeğini yiyor avrupada bukadar sevilmesinin nedeni avrupalılar morgana benzeyen türk diye tanıyor kıvancı hatta türkiyede bile morgana benzemesinden kaynaklı hayranları var :kiki::kiki: çok haccaksın cicisin sexsisin ama oyunculuk yok kıvancığım brak bence oyunculuğu mankenlik yap orda seyderelim biz seni çokta memnun olurum :A:A

Hem dizisini izlemiyorlar hem fotosunu çekiyorlar ayıp be kardeşim ))) adam haklı beyler dağılın )))alkol de olunca gerçek kişilik ortaya çıkmış

- toplum olarak bu unlu merakimizi kontrol etmemiz gerek.
- çeken arkadaşlar baya arsizmişlar.
- izin olmadan çekmek + ne var demek buyuk terbiyesizlik.
- kivançin boyle dedigini inanmadim ama boyle uslubu hiç kimseye yakiştirmam, hiçde hoşlanmam.
- boyle konuşmak çok riskli, adam çikarip kivançi vursa napacak, kader kurbani diyip geçer.

Son düzenleme:
yanlış yapmış bu kadar sert tepki vermeseydi daha iyi olurdu :) bu arada sanatçı topluma örnek olmalı düşüncesi ne kadar saçmadır öyle :))