Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Projelerinde Bölüm Başı Ne Kadar İstiyor?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Projelerinde Bölüm Başı Ne Kadar İstiyor?

kY2_4.jpg

Ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geleceğini şimdiden planlıyor. Star Tv'de yayınlanan Cesur ve Güzel dizisi final yapmadan geleceğini erkenden planlıyor.

Altı aydan önce ekrana dönmeme kararı alan yakışıklı oyuncu teklif yağmasına karşın kesin olarak dinlenip enerji toplamayı planlıyor. Dinlenme sürecinde projeleri değerlendirecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’un yapımcılara sürprizi ise çalışma bedeline yaptığı zam olacak.

Yeni teklifleri değerlendirmeye alacak olan ünlü oyuncu bölüm başı 130 bin TL olan kaşesini de 150 bin TL'ye çekti.
Orijinal formatta oku

Adamın dizileri tutmamasina rağmen zam mi alıyor. :A
Ciddi anlamda haksızlık bu. Yapımcılar o para ile yeni yetenekli oyuncular bulup güzel bir senaryo ile dizi tutturabilir. Neyse aman benim cebimden mi çıkıyor sanki. Yapimci yesin kazığı otursun yerine.

Normalde bu ücretleri çok eleştiririm fakat bu adam hak ediyor usta. Hatta az bile.

Adamın dizileri tutmamasina rağmen zam mi alıyor. :A
Ciddi anlamda haksızlık bu. Yapımcılar o para ile yeni yetenekli oyuncular bulup güzel bir senaryo ile dizi tutturabilir. Neyse aman benim cebimden mi çıkıyor sanki. Yapimci yesin kazığı otursun yerine.
150 bin tlye 15 tane oyunculu kadro kurarsın :A

Adamın haklı sebepleri var. Adam evlendi bi kere. Ev gecindirmek zor iş. Yetmiyor demekki.:A Ayrıca son dizisinde baktı millet diziyi benim için izliyor tek başıma 5 reyting alıyorum o zaman zam demiş olabilir. Ben hak verdim buna ama şuda var Ay Yapım bu parayı Nah verir.:A

Kıvanç reyizin sonuna kadar hakkıdır kıskananlar çatlasın :A

Umarım kaliteli bir diziyle döner ekranlara. Sekiz, Kuzey karışımı bir karakterle...

Biz hep kötüyü seviyoruz yoksa Ertuğrula laf eden yok :A
kız ertuğrulun başrolünde oyunculuk mu var :A her sene kim gelirse kötü karakter vasilyus olsun noyan olsun göklere çıkarıyonuz engin altan düzyatan @destere ile basılan kötü oynadığı için:A
haha o değil ayoll adam dizi batırıyor ve sankı 17 reytingi alan dizide oynuyormuş gibi fiyat katlıyor projeler değerlendiricekmiş :F :F :F