Kıvanç Tatlıtuğ Sigarayı Nasıl Bırakmaya Çalışıyor?

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Yeni sezonda yepyeni diziyle girmeyi hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'un zararlı alışkanlığı sigarayı bırakmaya çalışıyor.

Geçen senelerde Londra'da oyunculuk eğitimi alarak oyunculuğunu geliştiren ve Kuzey Güney'de sergilediği performansla büyük beğeni toplayan ve şimdilerde Farah Zeynep Abdullah'la birlikte Nermin Bezmen'in 'Kurt Seyd & Shura' romanından esinlenerek çekilen Star TV'nin yepyeni dizisinde başrolde yer alacak. Başarılı oyuncu sağlıklı yaşamak için sigarayı bırakma kararı aldı.

Sigarayı, elektronik sigara ile bırakmayı hedefliyor. Oyuncu elektronik sigara ile bu alışkanlığını bırakıp, sağlıklı yaşama adım atmayı hedefliyor. Bu kararını yakın çevresi de destekliyor.

Elektronik sigaranın faydası konusunda şunlar söyleniyor;

Bu görüşü savunanlardan biri de sağlığı geliştirme ve sigara ile mücadele derneği başkanı Yasemin Açık. Yasemin Açık, geçtiğimiz aylarda elektronik sigara hakkında yorumunu dile getirdi.

Elektronik sigarayı her ne kadar sigarayı bırakmak isteyenler yoğun bir talep gösterse de, bazı kesimler elektronik sigaranın zararlı olduğu görüşünde.

Yasemin Açık elektronik sigara ile ilgili şunları söyledi;

Birçok ülkede elektronik sigara serbest olup, bazı yerlerde yasak. Bir ara elektronik sigara ülkemizde yasaklanması gündeme gelmişti.

Elektronik sigara Türkiye'de yasaklandı diye biliyordum.

Sigara içtiğini bilmiyordum şaşırdım biraz. Bırakması kendisi için de en iyisi olur

En kısa sürede bırakması hem kendisi hem de çevresi için iyi olur.
İnşallah bırakmayı başarır.

Bırakmasını çok isterim yakışmıyor Kıvanç'a.

Birde kaslarıyla hava yapıyordu Kıvanç.Demek 100 metre yarışı yapsak 50.metrede tıkanacak.

Bilmiyordum içtiğini.Bazen sigara insana yakışır (özendirmek gibi olmasın) ama @mrt-06'nin koydugu fotoda yakişmiş mesela
Haydi videosunu bulun nasıl tüttürüyor