Kıvanç Tatlıtuğ Otel Açacak

ehsan7000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,059
Puanı
284
Tatlıtuğ, Sarıyer'deki Garipçe Köyü'nde arazi aldı.

3. köprüyle emlak fiyatlarında ise büyük bir artış olan Garipçe Köyü sosyetenin de uğrak yeri.
sahilin hemen arkasında bulunan ve üzerinde harabe bir yapı olan arsa'ın sahipleriyle el sıkıştı.
Tatlıtuğ'un bu arsa için yaklaşık 5 milyon lirayı gözden çıkardı.
Garipçe Köyü sakinleri ise şunları söyledi: "Kıvanç gelirse burası 3. köprüden daha çok prim yapar. Onun ismi, bizim mallarımızın değerini kat kat arttırır."
harabe yapıyı butik otele dönüştürüp altına da restoran açacak
bütün yatırım işlerini emanet ettiği babası Erdem Bey'e de "Ben gelene kadar iyi bir mimar bul" dediği öğrenildi.

Bana fazla geldi para. Umarım iyi bir yatırım yapmıştır.
Bana neyse bu arada.

Bende o kadar para alsaydım oteller zinciri kuracaktım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayol iyilik yapmak bunların umrunda bile değil sırf hava atmak haberde boy göstermek için saçıyorlar bukadar parayı
hiç bir iyilik boy gösterelek yapılmaz adını gizli tutsun birşekilde kendisinin yaptığını saklayarak yapsın bunları sıkıyosa
🙄🙄🙄

Ne öteli kuracamiş? 5 yıldızlı Sheraton - Hilton otelleri tarzi mi
Yoksa tek gecelik konaklamalık?

Ne öteli kuracamiş? 5 yıldızlı Sheraton - Hilton otelleri tarzi mi
Yoksa tek gecelik konaklamalık?

Adam butik otel diyor sen Hilton diyorsun.

Bu arada Burak Özçivit'in kebapçısı kadar ilgi çeker ama gelenler dışarıdan bakıp giderler.Ücretleri yüksek tutar Kıvanç.Kebap satmıyor.

Hem Kenan Hemde Kıvanç durmadan kendilerini yeniliyorlar,başarılı olmak için çok çalışıyorlar,kazandıkları paralarıda yatırıma çeviriyorlar ne diyeyim helal olsun.

İyi yatırımmış.
Zaten arada uğrasa Otel dolup taşar hasılat çıkar.

mantıklı yatırım piyasaya baktığımız da..

vatandaşın peşinde kızlar kum gibi nasıl olsa?... bir eve sığdıramadı! şimdi otelde rahatlıkla kızlarla birdirbir, körebe, uzuneşek vesaire gibi oyunlar oynayabilir
alan geniş nasıl olsa

vatandaşın peşinde kızlar kum gibi nasıl olsa?... bir eve sığdıramadı! şimdi otelde rahatlıkla kızlarla birdirbir, körebe, uzuneşek vesaire gibi oyunlar oynayabilir
alan geniş nasıl olsa
doğru zaten o oyunlar en az 4-5 kişilik oynanıyor.
ahh kıvançç uzun eşekte kesin yastık olur.