Kıvanç Tatlıtuğ 'Mankenden Oyuncu Olmaz' Diyenleri Çok Üzüyor

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğu enfesti...

Özellikle final sahnesindeki peformansı ile alkışı hak etti.

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, bugünkü yazısında konuya değindi ve Kıvanç'ı şu sözlerle övdü:

Kıvanç Tatlıtuğ'un, "Kardeşim" dediği arkadaşı kollarında son nefesini verirken ortaya koyduğu oyunculuk tek kelime ile kusursuzdu.
Belli ki Kıvanç, oyunculuk eğitimi olmamasının eksikliğini doğuştan gelen yeteneği ile kapatıyor. Ama onu başarılı kılan sebep, yalnızca bu değil. Önemli sahnelere adeta bir sporcunun şampiyonaya katılmadan önce yaptığı gibi hazırlanıyor. Müthiş odaklanıyor, tüm benliğini oyununa veriyor, adeta kendi ruhunu terk edip o karakteri eldiven gibi giyiyor. Disiplin, çalışma, dikkat ve özen olmadan tek başına yeteneğin yeterli olmadığını kanıtlıyor.

En çok da "Mankenden oyuncu olmaz" diyenlerin yüzünü kızartıyor.Bir de... Adam gerçekten güzel ağlıyor yahu... Gözleri kan çanağına dönüyor, burnu akıyor, boyun damarları ortaya çıkıyor.Karında baklava yaratmak için iki yıl düzenli spor yapmak yeterli ama böyle ağlayabilmenin okulu yok...

ben kuzeyi de izlemem fatmagülü de ama ikisininde finalini izledim ve beni daha çok duygulandıran fatmagüldü bu yüzden öyle abartılacak bir oyunculuğu yoktu eğer bir şey abartılacaksa beren saatin oyunculuğu abartılmalı :)

ben kuzeyi de izlemem fatmagülü de ama ikisininde finalini izledim ve beni daha çok duygulandıran fatmagüldü bu yüzden öyle abartılacak bir oyunculuğu yoktu eğer bir şey abartılacaksa beren saatin oyunculuğu abartılmalı :)

beren saatin oyunculuğu biliniyor zaten. ama kıvanca herkes manken olduğu için oynuyor diyodu. bu bölüm çok iyi bi cevap oldu

mankenden oyuncu olur
kenan imirzalıoğlu en büyük oyunculardan biridir.

Berkann fatmagülün finali kuzeyin sezon finalinin yanına yaklaşamaz ne diyon sen beren saat ne yaptı kuzey kadar boş boş konuşmayın kıvanç süper ötesi oyuncu

Berkann fatmagülün finali kuzeyin sezon finalinin yanına yaklaşamaz ne diyon sen beren saat ne yaptı kuzey kadar boş boş konuşmayın kıvanç süper ötesi oyuncu

belki kıvanç kendini geliştirmiş olabilir ama daha berenin düzeyinde değil bence berenin son sahnedeki ses tonu bile yeter :)

berkann fatmagül dizi değil beren de oyuncu değil naptı beren ağlamaktan ve tecavüze uğramaktan başka hep aynı rolde oynuyo ve çok itici oyunculuğu 0 :D