Kıvanç Tatlıtuğ 'Kral Kaybederse'den Ayrıldı! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kral Kaybederse'den şok haber!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturacağı, senaryosunu Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı diziden Kıvanç Tatlıtuğ'un kendi isteği ile ayrıldığı öğrenildi.

Kenan adlı narsist ve vurdumduymaz bir adamın öyküsünü konu alan aynı adlı kitaptan uyarlanan dizinin akıbeti ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Ohaa ya neden böyle bir karar aldı acaba? Ne zaman göreceğiz ekranlarda, bu dizi ile düşüşe geçen tv kariyerini de kurtarma şansı vardı.

Üzüldüm valla ya çok heyecanlıydım Kıvanç oynayacak diye

Sezonun en merak ettiğim projeler'den bir tanesi çöpe gitti artık kim gelirse gelsin izlemem,gerçi böyle narsist bir karakteri daha önceden oynamıştı ama bu kadar olgun bir oyunculuğa sahip değildi.

Tutabilirdi bu dizi hata yapmış kendisi.

Dijitalde devam etmesi dileği ile. Yakamoz S245 de izleriz

hiç şaşırmadım ve beklediğimin aynısı oldu. bu dizinin bu yıl çekilmesi imkansızdı zaten.

1-Kıvanç bu dizi için çok genç kalıyor
2-Kadın karakterleri canlandıracak kadar kaliteli ve popüler bir isim yok şu an boşta.
3-Titiz çalışılmadığı sürece kitaptaki hikayenin pek olayı yok, tırt.

Bu role Kenan İmirzalıoğlu cuk oturur aslında. Çünkü her oyuncunun altından kalkabileceği bir rol değil. Kenan İmirzalıoğlu hem rolün ağırlığını kaldırabilecek bir isim, hem de resmen onun için biçilmiş gibi canlandıracağı karakter.