Kıvanç Tatlıtuğ Kendisine Yapılan Dizi Teklifine Ne Yanıt Verdi?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,640
Puanı
1,060
FHJtu_1573024627_6343.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yapılan dizi teklifine ne yanıt verdi?

Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğunda oturacağı, yapımcılığını Vizyon Film'in üstleneceği ve senaryosunu Funda Çetin'in kaleme alacağı 6 bölümlük mini dizi 'Ya İstiklal Ya Ölüm'de Mustafa Kemal Atatürk karakterini canlandırması için yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a tekif götürülmüştü. Ünlü oyuncu teklifi kabul edemediğini duyurdu.

''Ya İstiklal Ya Ölüm'' Mart'ta TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: bero
Kıvanç'ın açıklamasından ziyade tweet'i yazan kişi dikkatimi çekti. Birsen nasıl bir ergensin ya. :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Aşk-ı Memnu tadında bir diziyle dön be adam :bhr:

Kabul etmeyeceğini anlamıştım. Maalesef Trt1 politik bir kanal haline geldi, tarihi dizileri de belli bir siyaset anlayışıyla çekiliyor. Keşke Atatürk'ün askeri ve siyasi yaşamını tarafsız bir şekilde ele alabilecek bir dizi yapsalar. Ama bu mümkün değil, kim bilir diziyi nasıl çekeceklerdi. Umarım proje iptal olur. Kıvanç'ın kabul etmemesi zaten işin fiyasko olduğunun göstergesi.
Yalnız Kıvanç başka bir projeyle anlaştığı için kabul etmediğini söylüyor. Bu kadar ön yargılı olmayın ya TRT1’in projelerinin içerikleri belli ama bunun da öyle olacağı ne malum. :D

• Beğendim
Reactions: blacklion
O bahanedir sonuçta direk reddetse niye oynamadı diye muhtemelen bir sürü eleştiri gelecektir diye projem var demiştir. ? Projesi olsa duyulurdu bir şekilde. :A Trt1'in içerikleri belli işte yorumum o yüzden zaten keşke gerçekten milli mücadeleyi iyi bir anlatan dizi olsa da izlesek. Mehmetcik veya Seddülbahir dizilerinde Atatürk'ün ismini zikretmeyen adamların milli mücadeleyi oldugu gibi işleyebileceğine inanıyor musun? Sen yine iyi niyetlisin bu konuda fakat maalesef su an ki politik düzende pek mümkün değil bu...
Yılmaz Erdoğan’la yeni bir projesi olacaktı sanırım. Yakında netleşir iyice. Dediğin dizileri izlemedim o yüzden bilemiyorum ama her şeyin altında bir niyet aramak bana doğru gelmiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961