Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen'den şikayet etti!

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen'in çok kaprisli olduğunu söyledi.

Aynı projede rol almak istemeyen Kıvanç Tatlıtuğ bu sözleri dedi: "Ben bir daha Fahriye ile aynı projede kesinlikle yer almam. Hayatımda onun kadar kaprisli insan görmedim. Gittiğim her yerde de bunu söylüyorum ve bu söylemlerimin de kulağına gitmesini istiyorum"

Fahriye Evcen rol aldığı eski dizi ve filmlerde de kaprisli tavırlar sergilediğine dair haberler yapılmıştı.

Son düzenleme:
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Sürekli inkar etmesine rağmen Fahriye'nin de kaprisli olduğunu kabul etmeli artık.

Bir zamanlar bunaltan haberler yine ayyuka çıkmış. Bence o güzellik kaprisi eritir.

Ah Fahriye ah.

Kıvanç'ın da hakaret eder gibi bu mesajı yayınlaması pek doğru gelmedi bana.

Burak Özçivit'in şimdi gidip şu iticilik abidesi Kıvanç'ı dövmesi lazım

ayy yok ben bu habere yorum yapmam şimdi durur durur @Nisa ben yorum yapınca çıkar ortaya neme lazım

tatlımın hatrına fahriyeyi eleştiri listemden çıkarmıştım sözüme uyayım

ayy yok ben bu habere yorum yapmam şimdi durur durur @Nisa ben yorum yapınca çıkar ortaya neme lazım

tatlımın hatrına fahriyeyi eleştiri listemden çıkarmıştım sözüme uyayım
Evet ama neyin kaprisini yapıyor ben anlamıyorum ki ?
Dizileri tutmuyor filmleri partnerleri sayesinde iyi gidiyor

@xemrexxx (galiba o demisti) in dediği gibi buraktan ayrılirsa işsiz kalır

Kıvanç Tatlıtuğ bile şikayet ettiyse hakikaten Fahriye Evcen'in artık kapris sorunun olduğunu kabul etmemiz gerekir herhalde ama bunu nerede ne zaman demiş asıl onu ben merak ettim.