Kıvanç Tatlıtuğ Ders Verdi!

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Mayıs 2011
Mesajlar
14,505
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Konum
İzmir
Avrupa Yakası , Kavak Yelleri ve Yalan Dünya dizileriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Sarp Apak, moderatörlüğünü Özgür Özgülgün'ün yaptığı Küçükçekmece Söyleşiyor programına konuk oldu. Söyleşiye Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek ile öğrenciler de katıldı.

cennetkultursanat.com'da yer alan habere göre, özellikle kız öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncu, onlardan gelen soruları yanıtladı. Apak, bir kız öğrencinin "Dizide sevgiliniz Açılay'ı canlandıran Nihal Yalçın'la aranızda bir şey var mı? sorusuna " Aramızda bir şey yok. Onun uzun yıllardır süren ciddi bir ilişkisi var zaten. Hem benim de bir sevgilim var " yanıtını verdi.

KIVANÇ TATLITUĞ DERS VERDİ'

'Günümüzde, dizilerde oynayan oyunculardan en çok kimleri beğeniyorsunuz?' sorusu üzerine ise Sarp Apak, 'Çok iyi oyuncu arkadaşlarımız var, isim vermek gerekirse, erkeklerden Kıvanç Tatlıtuğ'u ve Uğur Yücel'i, kadın oyunculardan ise Demet Evgar ile Beren Saat'i çok beğeniyorum' dedi. Ayrıca Apak, Tatlıtuğ'un 'Mankenden oyuncu olmaz' diyenlere de 'Kuzey - Güney'deki performansıyla iyi bir ders verdiğini belirtti.

'FARKLI ROLLERDE OYNAMAK İSTİYORUM'

Söyleşi sırasında gelen bir soru üzerine ise Sarp Apak, sinema filminde oynamayı çok istediğini ancak hep tek tip roller teklif edildiğini söyledi. Bu nedenle sinema filminde oynamadığını belirten sempatik oyuncu artık farklı rollerle beyaz perdede yer almak istediğini ifade etti. Apak, hikaye güzelse ne kadar kazanacağına bakmadan her türlü rolde oynayabileceğini, asla oynamam dediği bir rolün olmadığını da sözlerine ekledi.

Fanlarının sevgi gösterileriyle sık sık kesilen söyleşide; Apak'a kız öğrenciler hediye verirken, öğrencileri kıramayan yakışıklı oyuncu da eline gitarı alarak hayranları için 'Efulim' adlı şarkıyı seslendirdi. Program sonrasında kendi tişörtlerini imzalayan Apak, hayranları ile toplu fotoğraf çektirdi.