Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Dizisinin Senaristleri Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Dizisinin Senaristleri Belli Oldu!

teror-isyani-paylasim-rekoru-kirdi-51947-150x150.jpg

Ekranların sevilen ve aranılan oyuncularından birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin senaristleri belli oldu!

Daha önce Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir Ay Yapım projesi ile ekrana dönecek. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisinin senaryosunu ise son olarak Kara Para Aşk'ı kaleme alan Sema Ergenekon-Eylem Canpolat yazacak.

Star'da yayınlanacak olan dizi Eylül ayından daha da erken bir zamanda ekrana gelebilir.

Kaynak: Ranini tv
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Sema Ergenekon-Eylem Canpolat, Kıvanç Tatlıtuğ ile 2005'te çalışmışlardı yani üzerinden 11 yıl geçti. Ranini neden 15 yıl yazmış onu anlamadım. :)

yer gök aşk tarzı bir dizide oynamayacağı için kıvanç yanlış seçim yapmış :D karadayı 3 geliyor seneye :D

bu senaristler aşkı çok ön planda tutuyorlar benlik proje olmucaktır ama yinede tanıtımı bekleyelim.

@-potterhead- Tuba partneri olmasın bence. Tuba'yı Kenan ile partner görmek istiyorum.

Bu arada Karadayı gibi bir dizi ekrana gelmez. Çünkü Kenan İmirzalıoğlu gibi başka oyuncu yok memlekette. :)

Karadayı 2 nasıl yani?

Ayrıca Kara Para Aşk'ı hiçbir zaman canla başla savunmadım, çarpıtma istersen. Tuba'yı sevmekle ikisi aynı şey değil. :)
senaryodaki hayat kurtaran saatten çiftin baş başa anlarına kadar pek çok şey aynıymış @Çiğdem- ciğim diyor :D zaten artık oyunvunun önemi yok kenan yerine yeni yetme birini de koysalar dizi uçabilir :D

senaryodaki hayat kurtaran saatten çiftin baş başa anlarına kadar pek çok şey aynıymış @Çiğdem- ciğim diyor :D zaten artık oyunvunun önemi yok kenan yerine yeni yetme birini de koysalar dizi uçabilir :D
Dizinin senaryosu yok ortada yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum. Kenan'ın yerini hiçbir oyuncu dolduramaz bundan da emin ol. Kendi 2-3 reytinglik oyuncularınla karıştırma. :)

Dizinin senaryosu yok ortada yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum. Kenan'ın yerini hiçbir oyuncu dolduramaz bundan da emin ol. Kendi 2-3 reytinglik oyuncularınla karıştırma. :)
sema eylemi de biliyoruz yga ve lale devrinde 1 adam 3 kadın içlerinden 1i ölür diğer 2si esas oğlan için kapışır karadayı-kpa da aynı şekilde :D bu dizi de herhangi birine benzeyecektir :D
2-3 reytinglik oyuncularım yok ajans yönetmiyorum ben :D

sema eylemi de biliyoruz yga ve lale devrinde 1 adam 3 kadın içlerinden 1i ölür diğer 2si esas oğlan için kapışır karadayı-kpa da aynı şekilde :D bu dizi de herhangi birine benzeyecektir :D
2-3 reytinglik oyuncularım yok ajans yönetmiyorum ben :D
Sema-Eylem ya da bu diziden banane onu bir anlayabilsem, tüm bunları bana niye yazıyorsun? (b) Ben ne Sema-Eylem'ci ne de Kıvanç'çıyım. Bana göre bu dizi 2 günde yayından kaldırılsın umrumda olmaz. :)

Fahriye Evcen haberi yalanlandı gibi bir şey zaten. Abi-kardeş gibi görünüyorlardı, bakalım hayırlısı.
Kenan için Ranini daha proje okuma aşamasında yazmış. Hani Tuba'da boşta iken ikisi beraber dönse diyorum. Çok şey mi istiyorum. :)

Sema-Eylem ya da bu diziden banane onu bir anlayabilsem, tüm bunları bana niye yazıyorsun? (b) Ben ne Sema-Eylem'ci ne de Kıvanç'çıyım. Bana göre bu dizi 2 günde yayından kaldırılsın umrumda olmaz. :)

Kenan için Ranini daha proje okuma aşamsında yazmış. Hani Tuba'da boşta iken ikisi beraber dönse diyorum. Çok şey mi istiyorum. :)
alıntılamadan karadayı gibisi gelmez demişsin ben de senaryo oalrak geldi dedim konu buraya uzamış :D

Sadece bu diziyi yazarlarsa iyi bir iş olur bence özellikle ilk sezonu çok iyi yazıyolar :)
Partneri de Cansu Dere olur herhalde

Sadece bu diziyi yazarlarsa iyi bir iş olur bence özellikle ilk sezonu çok iyi yazıyolar :)
Partneri de Cansu Dere olur herhalde
Cansu Dere'nın Beyaz Gece rafa kalktı galiba. Artık o proje hayata geçmez bence. Çünkü Acı Aşk ve Gecenin Kraliçesi ile benzerlikler varmış. Buradan şu sonuçta çıkarılabilir; bu 2 dizi izlenmediğine göre Beyaz Gece'de izlenmez. :)

Cansu Dere'nın Beyaz Gece rafa kalktı galiba. Artık o proje hayata geçmez bence. Çünkü Acı Aşk ve Gecenin Kraliçesi ile benzerlikler varmış. Buradan şu sonuçta çıkarılabilir; bu 2 dizi izlenmediğine göre Beyaz Gece'de izlenmez. :)
her mesajın elem keder oldu panpa :D biri 4 bölüm olmuş diğer daha 2.bölümü yok :A

Evet Beyaz Gece iptal olmuş geçenler de Cansu'da çok güzel bir işle dönüyorum demişti.Kıvanç'lı dizide olması yüksek ihtimal bence