'Kısmetse Olur' Başka Kanala Transfer Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
'Kısmetse Olur' ’ Başka Kanala Transfer Oluyor!

Kanal D'nin gündüz kuşağında izleyiciyle buluşan 'Kısmetse Olur' başka kanala transfer oluyor!

Sunuculuğunu Seda Akgül’ün üstlendiği, 7 gelin ve 7 damat adayının yarıştığı programın yapımcılığını Production House yürütüyor. Production House aynı zamanda tv8'de ekrana gelen "İşte Benim Stilim" yarışmasının da yapımcısı.

Kısmetse Olur, önümüzdeki günlerde yeni kanalı tv8'de izleyicisiyle buluşacak.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Tamam bu kanala geçtiyse daha da kavgalar artar artık.
Bir yarışmanın cast olduğu bu kadar mı belli olur ya.

Bu gidişle Production House ile hiçbir kanal çalışmayacak. Program tam yükselmişken TV8'e transfer ederek hata etmişler, Bu Tarz Benim de TV8'e geçince hiçbir zaman eski oranlarına ulaşamadı. Hala akıllanmamışlar.

@Harunnn60 aynen bu program tamamen cast.Acun un yarışmaları cast değil o kadar ya.Ütopya'da halktan çok isim vardı

Kanal D gündüz kuşağında ne yapacak peki? Tutan tek gündüz kuşağı programı buydu, bunu da oraya mı yollatmış?

Yeni yılda kanala ciddi atılımlar gerekiyor bence.

İsabet olmuş, cast olduğu çok belli olan bir programdı seyirciden tepki çekmeye başlamıştı zaten.

Kanalın genel müdürü değişti, yardımcısı değişti, drama müdürü değişti 2016'da çok ciddi yenilik yapmaları lazım yoksa sonu Show TV'ye benzer olacak.

İlginç Acun'dan beklenmedik bir hamle Kanal D gibi reyting alması zor. @beyazsoy senin program bak transfer olmuş.

İlginç Acun'dan beklenmedik bir hamle Kanal D gibi reyting alması zor. @beyazsoy senin program bak transfer olmuş.
İlginç olan o eve girip ünlü olan yok ne diye girerler ki. Bu benim stilinin ilk sezondaki kızların hepsi kastti ama orada özlem vardı . Özlem gitti reyting bitti burada böyle bir karakter de yok acun yine kendi kalesine gol atiyor

Bari sezonun bitmesini bekleselermiş. Gerçi yeni kanalında azalarak yok olması kulağa daha güzel geliyor, ama Acun kolay kolay bitirmez maalesef.

Baya iyi gidiyordu, kötü olmuş. İşte Benim Stilim gibi reytinglerde ciddi düşüş yaşar eski kanalına göre.

En başta tv8 de başlasa bu reytinglerde olmazdı asla bu bilerek kanal d de başlatıldı bence transfer gerçekse eğer en başından planlanmış bence

Iste benim stilimin sahteligi konusulurken acun bile bile aldi elinde patladi. Aynisi bundada yasanir. Egerki yeni kisilerle devam edilirse belki tamam AMA ayni kisilerle devam edilirse yuh

Iste benim stilimin sahteligi konusulurken acun bile bile aldi elinde patladi. Aynisi bundada yasanir. Egerki yeni kisilerle devam edilirse belki tamam AMA ayni kisilerle devam edilirse yuh
Eskilerle devam edecek tabiki de.
Reyting için Ayça ile Emre'yi kapıştırıyorlar 1-2 haftadır. Ama tv8'de daha düşük oranlar alacak buraya yazıyorum.

dün katilan kiside altin ayakabi almis bir futbolcu. tv 8 e gecince artik acunun eski programindaki insanlar dolup tasar. Programi izleyenlerin cogu sahte oldugunu biliyor ama bir dizi gibi izlemeyi kabul ediyorlar.
Acun ne halere dustu. artik . Bu program iste benim stilim kadar uzun solukluda olmaz.

Sina Koloğlu habere düzeltme yaptı. Bu yüzden kilit.

''Geçtiğimiz hafta ‘Kısmetse Olur’la ilgili Kanal D’den TV8’e gideceği yönünde bir bilgi paylaştım. Yapımcı sevgili Haluk Şirin mesaj yolladı; “Program Kanal D’de yayınlanacak. Bir yanlışı daha düzeltmek istiyorum. Yarışmacılar cast ajanstan değil. Senaryo da yok. Tamamen formatı bana ait bir sosyal test bu program...”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...