'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' Yayın Tarihi Belli Oldu! | Youtube

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,445
Puanı
610
oyku-serter-c2VS_cover.jpg

2015-2017 arası Kanal D'de yayınlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur'un yeni sezon tarihi belli oldu.

YouTube üzerinden Öykü Serter'in sunumuyla "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" adıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, 12 Aralık Pazartesiden itibaren Yeni Bölümleriyle Pazartesiden Cumartesiye 18.30'da Youtube'da.

Bir göz atarım. Bölüm süresi 1 saat falandır herhalde.

Eski bölümleri ve eski sahneleri hala çok iyi izlenme alıyor, amma yeni isimlerle yeni sezon nasıl olur bilmiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 119431
2015-2017 arası Kanal D'de yayınlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur'un yeni sezon tarihi belli oldu.

YouTube üzerinden Öykü Serter'in sunumuyla "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" adıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, 12 Aralık Pazartesiden itibaren Yeni Bölümleriyle Pazartesiden Cumartesiye 18.30'da Youtube'da.

2 hafta veriyorum.

YouTube'dan maliyeti karşılamaları imkansız. 1 aya kalmadan final yapar.

Eski bölümleri ve eski sahneleri hala çok iyi izlenme alıyor, amma yeni isimlerle yeni sezon nasıl olur bilmiyorum.

Oturup izlerim her gün :A
Aaa serhat kılıklı biri var programda :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: cookies and serhatt
Buna bakacaktım ama daha sonra artık. Çünkü ondan önce o kadar çok izleyeceğim şey var ki. :D