Kıskanmak'a Senarist Takviyesi! | NOW

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,814
Puanı
1,060
kiskanmak-dizisi-oyuncularini-ve-karakterlerini-taniyalim-1758717849.jpg

NOW'un sevilen dizisi Kıskanmak'a senarist takviyesi!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini Yılmaz Şahin'in üstlendiği, başrollerini Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı yapımın senarist kadrosuna 4. bölüm itibariyle Özlem Yılmaz da dahil oldu. Yılmaz, daha önce Kara Sevda ve Kuzgun gibi dizileri kaleme almıştı.

Kıskanmak, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de NOW'da!

• Beğendim
Reactions: Dante and 12.Adam
ohhohoho :)
iste bu habere sevinilir...
kuzgun dizisi tadi damakta kalan bir diziydi. burcu biricik icin izleyip yazilimini begendigim bir diziydi .

ancak ondan oncesi , ozlem yilmaz'in tadi damakta kalan bir diger yazilimi ; ucurum dizisi 2.sezon dokunusu .

sahsen, burcu gorgun'unu de bu kiskanmak projesinde gormek isterdim .
kuzgun ve kara sevda dizilerin de -bu ikili- beraber calismislardi
yanlis hatirlamiyorsam .

son olarak basa donersek ;
kendisi sayesinde , bu diziyi izleme sebeplerine bir yeni detay daha eklendi .
ps; ( ayda aksel, ozgu namal, selahattin pasali dolayli tutmasini istedigim bir dizidir)

Etkisi olacağını sanmıyorum, çok büyük beklentilerim vardı diziden ama karşılayamadı.

• İlginç
Reactions: Dante
Seniha gibi kompleks bir kadının ana karakter olduğu diziye zaten kadın senarist gerekiyordu hele ki Yılmaz Şahin bazı açılardan yetersiz kalıyorken. Hatta daha ilk bölümünden az da olsa pozitif bir fark hissedebildik.

Etkisi olacağını sanmıyorum, çok büyük beklentilerim vardı diziden ama ^karşılayamadı.
^. bu duruma sasirdim .

genel diziye donersek ; henuz baslamasam da ,

-dedigim isimler icin , ilk bir kac bolume sans vermeyi dusunuyorum .
(oyunculugunu begendigim 3 isim dolayli) .

• Okudum
Reactions: serhatt