Dosi noktayı koymuş. Alemdarı bekliyor ve herkese bugünlük iyi geceler diliyorum. ☺️Siciline çok pis işler bu cayma işiayrıca havalara girmeseydiniz. @TenTen kendine güvenip 1 sene değiştiririm demişti, yine sana insaflı davranıp hadi seninki 1 ay olsun demişti.
Kendi aranızda anlaşın ama en azından 1 haftayı doldur be
Siciline çok pis işler bu cayma işiayrıca havalara girmeseydiniz. @TenTen kendine güvenip 1 sene değiştiririm demişti, yine sana insaflı davranıp hadi seninki 1 ay olsun demişti.
Gelecek Pazartesi derbi günü değiştiririmDosi noktayı koymuş. Alemdarı bekliyor ve herkese bugünlük iyi geceler diliyorum. ☺️
Ben bilmem. 😁
Hakem @Dosi sonuçta. 😅😅
NEREDESUN @Dosi
Var da kim var ?Siciline çok pis işler bu cayma işiayrıca havalara girmeseydiniz. @TenTen kendine güvenip 1 sene değiştiririm demişti, yine sana insaflı davranıp hadi seninki 1 ay olsun demişti.
Kendi kendine kararini vermissin, Iddia olayi hikayeGelecek Pazartesi derbi günü değiştiririm
Kendi kendine kararini vermissin, Iddia olayi hikaye@TenTen
ASIL derbi günü daha böyle kalmalisin, Anlami kalmaz yoksa. Ertesi gün degistirebilirsin. Bu eziyet sana yeter
Bu konuda haklı Dosi.Kendi kendine kararini vermissin, Iddia olayi hikaye@TenTen
ASIL derbi günü daha böyle kalmalisin, Anlami kalmaz yoksa. Ertesi gün degistirebilirsin. Bu eziyet sana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?