Pek takip edemiyorum, şu Riri'nin ki noldu? Kasımda değilmiydi?Yoo çok çok bana hitap etmiyor Hello. Tel'imde bile yok.
Pek takip edemiyorum, şu Riri'nin ki noldu? Kasımda değilmiydi?Yoo çok çok bana hitap etmiyor Hello. Tel'imde bile yok.
Pek takip edemiyorum, şu Riri'nin ki noldu? Kasımda değilmiydi?
VEVO, sahte izlenmileri silme kararı aldı. En çok izlenim kaybeden klip ise 75 milyon kayıp ile Selena Gomez - Good For You oldu.
@sokak sanati @Titanium @OzaN @Ahmad
190 milyon izlenimdeydi, 115 milyona düştü.75 cidden çok büyük rakam.Rihanna'nında silindi ama 3-5 milyon en fazla. 75m ne bee.
190 milyon izlenimdeydi, 115 milyona düştü.Kadının her şeyi sahte.Şimdi böyle bir hamleyi Instagram'dan bekliyoruz.
aslında iğrençleşme değil? ihtiyaçlarını üstünde taşıyor diyebiliriz yolda arabada orda burda lazım olursa çevirip üstüne otursun
aslında iğrençleşme değil? ihtiyaçlarını üstünde taşıyor diyebiliriz yolda arabada orda burda lazım olursa çevirip üstüne otursun))
spoiye bakmıcam
para bollaşınca insanlar şaşırıyor herşeyi denemek istiyorlar dünyanın tüm nimetlerinden faydalanmak gibi bir çabaları varKadın çok cinsellikli şeyleri seviyor zaten bir ara travesti sevgili yapmıştı.
para bollaşınca insanlar şaşırıyor herşeyi denemek istiyorlar dünyanın tüm nimetlerinden faydalanmak gibi bir çabaları var)
her türlü iddiasına varım baktınspoiye bakmıcam
+18 i görünce benden önce koşmuştur çiğdem@Çiğdem- 'e söyle o görse bakmadan ölürse gözü açık gider. Bakmicam diyor.
işte verimli arazide fazla kalınca tabiki taze fidanlar çıkıyor insanlardabune bee tövbe estafurullah hahahha
bune bee tövbe estafurullah hahahha
+18 i görünce benden önce koşmuştur çiğdem) bakmadığınımı sanıyorsun)
işte verimli arazide fazla kalınca tabiki taze fidanlar çıkıyor insanlardakadının suçu yok)
Show yapıyor kadın.Konserde çıkartmış sallamış.
Bakmadım dediyse bakmamıştır.
ben iğrenç deyince @sokak sanati mide bulandırıcı şeyler var sanmıştım şimdi baktım konserde büyük cesaret vlla tımarhaneye kapatmamışlar iyiki+18 i görünce benden önce koşmuştur çiğdem) bakmadığınımı sanıyorsun)
işte verimli arazide fazla kalınca tabiki taze fidanlar çıkıyor insanlardakadının suçu yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?