Kısa Kısa Müzik Dünyasından Haberler ve Sohbet Konusu

The Wanted - Walks Like Rihanna şarkısı yazmış ve Rihanna'nın Victoria Secret defilesinde ki yürüyüşünü kastedmiştır.

Demi Lovato, dün gece Adele'in Hello şarkısını coverladı. @Titanium

Miley Cyrus bir köpeğin daha sahiplenmesine yardımcı oldu. Daha önce ise kendisi 2 sokak köpeği sahiplenmişti. Medya hala Miley'nin dergi çekimlerini paylaşmakla meşgul olduğu için onun bu iyiliğine medya'da yer vermediler... @sokak sanati .s .s

Kadın iyi şarkı söylüyor cidden ama tarzı çok yok
Fazla Adele gibi söylemiş.

Önemsiz bir haber.
Senin gibi haberciler yüzünden Miley bu kadar antiye sahip zaten. Piiiiiis .s .s
Bu arada haberde bahsettiğim "Miley, bir köpeğin daha sahiplenilmesine yardımcı oldu." yerinde köpeği sahiplenen kişi eski sevgilisi Liam Hemsworth

Ne güzel yapıyor halk işte.

Miley için medyayı suçlamak niye ki gidip kendi vermiş o pozları. Medya onu haber yapmayacak da neyi yapacak?

Miley için medyayı suçlamak niye ki gidip kendi vermiş o pozları. Medya onu haber yapmayacak da neyi yapacak?
Yaptığı bağışları, sahiplendiği ve sahiplendirdiği hayvanları. Kurduğu kurumu, kurumun faaliyetlerini mesela ?

Bende ne zaman cover gelir diye düşünüyordum.
Şarkıya hala ısınma aşamasındayım, ama gideri var iyi söylemiş.
Diğer türlü yorumum olamaz zatende neyse.

Onları da yapıyorlardır da verdiği pozların daha ilgi çekici bir malzeme olduğu ortada.
Onları haber yapmıyorlar işte. Benim kızdığım şey o. Ben çıplak fotoğraflrı koymasınlar sakın, demiyorum ki. Onları da koysunlar, yaptığı iyilikleri de. Tarafsız olsunlar.

Bende ne zaman cover gelir diye düşünüyordum.
Şarkıya hala ısınma aşamasındayım, ama gideri var iyi söylemiş.
Diğer türlü yorumum olamaz zatende neyse.
Cover'a yapılan bazı yorumları okudum. İnsanlar Demi'nin gereksiz yere bağırdığını düşünüyorlar bu coverda. Sence ?

İnsan beceremediğini kıskanır, bırak konuşsunlar.