Kırmızı Tayt Tepkisi!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
IE8bhjjJEvS9IGkFKCjd4aCL.jpg

Perşembe akşamları Kanal D’de ekrana gelen Intikam dizisi bu hafta 17.bölümüyle ekrana geldi. Maç’a rağmen AB’de fena reyting almayan diziye dün akşam sosyal medya platformu twitter’da tepki yağdı.

</SPAN>
Dizide sevgilisi rolünü canlandıran Mert Fırat’ı ziyaret’e kırmızı tayt giyerek giden ve hiç üzerine yakışmayan Beren Saat, izleyicilerin tepkisini çekti. Dar olması ve üzerine oturmaması izleyicileri çile’den çıkarmışa benziyor. </SPAN></SPAN>

Iş</SPAN></SPAN>te bazı twitter yorumları; </SPAN></SPAN>

- Beren Saat'in İntikam dizisindeki kırmızı taytı çok iğrenç</SPAN></SPAN>
- Yakışmıyorsa tayt giymiyeceksin Beren Saat</SPAN></SPAN>
- Beren Saat-in Giydigi taytda yani... Her yer meydanda yuh</SPAN></SPAN>
- Beren Saat'in giydiği kırmızı pantalon mu tayt mı neyse kötü duruyor hiç aynaya bakmamış mı acaba?</SPAN></SPAN>

</SPAN>

Son düzenleme:
güzele ne yakışmaz :F neyse intikamda kıyafet konusunda sorun olduğu aşikar zengin deği lfarklı gösteriyor kıyafetler :)

Çok abartılmış bence. Bir kaç ergenin yaptığı yorumlardır. :D

Daha önce 3 bölümde spor yaparken de buna benzer ama siyah bi eşofman giymişdi. O zaman gözlerine batmadı da şimdi mi battı? :D

O kadar abartılacak bir durum değil.Sadece 1 sahnede gördük yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca Bu berenin kendisine ait bişey değil ki.Bence çok güzel durdu. :)

Hiç yakışmamış harbiden bir analizci olarak söylüyorum benim lafım önemli değil mi? :D

Bence çok yakışmış güzele herşey yakışır berene bakmaktan kıyafete bakmıyorum ben :) ayrıca 3-5 tweet 3-5 gereksiz , ergen insanlardır...

Bi kere bu konu bile yerinde değil.. 2-3 kişi beğenmedi diye büyük tepki mi oluyor? 4-5 kişide çook iyi giyinmiş yazıyosa ne yani her 3-4 yorum için konumu açıcağız....

Gayet de güzel yakışmış. Sorun olan şeye bak, tüm dertler bitti Beren'in kırmızı taytına takıldı şimdi Twitter'da ilginç :)

Bi kere bu konu bile yerinde değil.. 2-3 kişi beğenmedi diye büyük tepki mi oluyor? 4-5 kişide çook iyi giyinmiş yazıyosa ne yani her 3-4 yorum için konumu açıcağız....

Haber icin 3-4 tweet secilmistir. Haber buradaki yorumlara bakilarak yapilmaz.

Forum İstatistikleri

Konular
176,638
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy