'Kırmızı Oda' Yunanistan'a Uyarlanıyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,818
Reaksiyon puanı
57,960
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
3cj5i8o.jpg


TV8'in geçtiğimiz ay final yapan dizisi 'Kırmızı Oda' Yunanistan'a uyarlanıyor!

Geçtiğimiz ay Acun Medya ve OGM Pictures'ın Yunanistan'da yayın yapan Skai TV için 'Storgi' adında yeni bir dizi hazırladığı öğrenilmişti. Çekimleri devam eden dizinin, geçtiğimiz ay ekran macerasını sonlandıran 'Kırmızı Oda'nın uyarlaması olduğu öğrenildi.

Yönetmen koltuğunda Olga Malea'nın oturduğu dizinin başrolünde Maria Nafpliotou yer alıyor.
 
Çalıntı senaryosu da dahil mi :A iyi bari yapımcı masrafını çıkarır bu sezon yokları oynadı :A :A
 
Oha ne güzel haberdir bu. :Z Hala kuduran birtakım antilere inat başarısını dünyaya açarak devam etmesine mi yoksa gerçeğinin yerini tutmasa da en azından yine o tatta bir şeyler göreceğimize mi sevineyim bilemedim ama kesinlikle harika bir olay. Üstelik orijinal yapımcı tarafından uyarlanması da büyük şans. Doktor Hanım'ı canlandıran hanımefendi de en azından paylaşılan fotoğrafta gayet sıcak ve samimi duruyor her ne kadar Binnur Kaya'yla kıyaslamak mümkün olmasa da. :A

İlk aklımdan Kırmızı Oda uyarılması olabilir diye geçmişti ve @Aserat'a da söylemiştim acaba mı diye. :A
Exxen'de yayınlansa iyi olur hemen izlemek istiyorum. :A İspanya uyarlamasından da haber gelir umarım. :A
 
  • Harika
Reactions: Cervantes
Tuna karakterini bu oyuncu oynayacakmış, Manolya karakteri hadi neyse de bu olmamış. :A
7udk137.jpg
Bu da gazetede yer alan haber:

sg8lqsu.jpg
 
  • Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Doktor Hanım'ın adı Margarita Kalogeropoulou'ymuş Manolya Yadigaroğlu'na benzetmişler. :A Google Translate'ten anladığım kadarıyla Piraye, Deniz, Aydın hocayı da almışlar ve Meliha, Mehmet-Nesrin hikayelerini uyarlayacaklar ama diğerlerini çözemedim. :A @Cervantes

Orta yaşlı bir kadın kendi hayatına son vermeye çalışır, bir ekonomist tüm hayatının bir yalan olduğunu öğrenir, kariyer sahibi bir kadın morarmış gözlerini siyah gözlüklerinin altına saklar, güçlü bir adam ölüm zamanının geldiğine inanır, bir kız zamanda kapana kısılmış genç bir anne bir yabancıya saldırır.

Bir çift öfke yüzünden ayrılır. Birbirlerinden tamamen farklı, tek bir ortak noktaları olan insanlar: kendilerine en yakın insanların sevgisinde öfke buldular.
 
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes