'Kırmızı Oda' Sezon Finali Yapıyor! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ly8lbmb.jpg

'Kırmızı Oda' sezon finali yapıyor!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan dizi sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta 39. bölümü ekrana gelen dizi, 42. bölümde (18 Haziran'da) sezona ara verecek ve Eylül ayında izleyicisi ile buluşmaya kaldığı yerden devam edecek.

Kırmızı Oda, yeni bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş (tv100)

• Beğendim
Reactions: Zeyno
Bu haberi sırf konu açabilmek için diziyi gerçekten izleyenlerden daha hevesle bekleyenlerin gözü aydın. :A

Keşke önceden planlandığı gibi 41. bölümde sezon finali yapsaymış çünkü son üç haftadır reytingler sürekli düşüyor ve hem yaz etkisini hissettirdikçe hem de aynı hikayeler uzadıkça reyting kaybı artmaya başladı. Zaten TRT'de Avrupa maçları da başlayacak. Gerçi Survivor'ın reytingleri düşünüldüğünde TV8'in o reytinglerin iki katını alan projeden daha uzun süre faydalanması şaşırtmıyor. :A Neyse sezonun en kalabalık gününde yayınlanmasına rağmen çok başarılı bir sezon geçirdi umarım birbirinden bomba hikayeler ve oyuncularla bu başarısını gelecek yıl da devam ettirir. :Z

Bıraksalar hiç ara vermeyecekler gibi bir havaları vardı. :D Gelecek sezon aşılama işi bu seviyede devam ederse ben tüm psikolojik dizilerin düşüş yaşayacaklarını düşünüyorum.

Bıraksalar hiç ara vermeyecekler gibi bir havaları vardı. :D Gelecek sezon aşılama işi bu seviyede devam ederse ben tüm psikolojik dizilerin düşüş yaşayacaklarını düşünüyorum.
Muhtemelen öyle olacak ama OGM de işini biliyor en önemli iki dizisini reyting kaygısı en az olan kanallara vermiş. :A Yani reytingler çok abartılı derecede düşmediği takdirde uzun süre bitmezler. :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Sonunda. Yeni sezonu merak ediyorum. Umarım yeni konuklar gelir.

Geç bile kalmış bence, 41 veya 42’de biter diyordum da geçe kalmış. Yeni sezonda da aynı tadı alırız umarım, sezonun işlerinden biri oldu kesinlikle :X

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy