TV8 Kırmızı Oda - Dizi Yorumları

Kırmızı Oda bitti peşinden Doktor Hanım'lı DEK başladı ilgimi hiç çekmese de 4. terapiye de göz atalım bakalım.

Edit: Zeynep derdini seveyim ya Meliha ve Alya'dan sonra ne kadar boş olaylar.

Son düzenleme:
Reactions: Angelica
şiddet vurarak kırarak değil yok sayarak görmezden gelerek oluyor..Çok güzel topluma mesaj veren dizi..reytingleri hakediyor sonuna kadar hemde tüm gruplarda.

Reactions: Angelica
Bölümü izledim bu diziyi izlerken sanki bende terapiye giriyormuşum gibi oluyor nerdeyse her bölümde oldu ve izlerken hep şunu diyorum demek ki hiç birşey sebepsiz olmuyor Ahmetin hikayesinde öyle düşündüm mesela bu arada Ahmeti Emre Kınayın canlandırmış olması çok iyi
düşünce olmuş role çok yakışmış Emre Kınay Meliham yine yaktı yıktı içimi ah Necdet ah yaa neden ama yaa Alya ne çok şey yaşamış izlerken keşke dedim İstanbullu Gelinde de böyle anlatılsaymış daha etkili olurmuş
fragmanı izledim galiba Melihaya veda edecez gibi bakalım neler olacak

Bölümleri seyretttim .dizi çoook dram ve dram dozu fazla kaçtı..oyuncularda mukemmel..izlerken sıkıldım..ama genede başarılar dilerim..bide dizi baya bi eleştirilıyor.

4. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Meliha'nın hikayesi yürekleri dağladı yine. Çok etkileniyorum kadının hikayesinden... Mehmet'in hikayesi de düzlüğe inmeye başladı, Salih Bademci harika iş çıkarmış. Alya'nın hikayesinin devamını merak ediyorum, Melisa Sözen çok yakışmış cidden. Gülseren Hanım'ın olayı nedir onu merak ettim, 3. bölüm sonu ve 4. bölüm sonu hep öyle bitiyor ama bir ipucu göremedik henüz. Klinikteki diğer doktorları da fazla göremiyoruz, bu iyi mi kötü mü bilemedim açıkçası. En çok Gülseren Hanım'ın sahnelerini beğeniyorum, diğer sahneler sıkıcı gelse de ekrana gelmesi farklılık katabilir. Bu bölümde Deniz'in olayını gördük bir küçük kız hastasıyla, böyle ufak sahneleri olabilir gibi.

Reactions: Aserat
hayatın mücadelesinden vazgeçmek daha tatlı..mücadele versen yoruluyorsun..vazgeçmek daha iyi.

Doktorun dizideki adı Gülseren değil Manolya.

Reactions: Yiğitt
Deniz'in imajını nasıl buluyorsun?

Reactions: Yiğitt
Bu hafta 20.40'ta başlayacak yeni rakip gelmişken mantıklı.
Umarım jenerik sonrası reklama gitmezler.

Reactions: Hazem