Ona Evrim Alasya, Melisa Sözen ve Emre Kınay gibi ve şeklinde yazdılar konukluğu birkaç bölüm sürer.Diğer adamı da unuttum o da mı konuk?
Ona Evrim Alasya, Melisa Sözen ve Emre Kınay gibi ve şeklinde yazdılar konukluğu birkaç bölüm sürer.Diğer adamı da unuttum o da mı konuk?
Ama o replikten sonra aşkın Necdet'i uzun süre yaşattığından da bahsedildi yani sevgi bir insanı ayakta tutabilir mesajı da var.
Ne olursa olsun tüm kanser olan insanlar bu sahnede ne üzülmüştür bu olmadı.Ama o replikten sonra aşkın Necdet'i uzun süre yaşattığından da bahsedildi yani sevgi bir insanı ayakta tutabilir mesajı da var.
Doktorun dizideki adı Gülseren değil Manolya.4. BÖLÜM
Güzel bölümdü, Meliha'nın hikayesi yürekleri dağladı yine. Çok etkileniyorum kadının hikayesinden... Mehmet'in hikayesi de düzlüğe inmeye başladı, Salih Bademci harika iş çıkarmış. Alya'nın hikayesinin devamını merak ediyorum, Melisa Sözen çok yakışmış cidden. Gülseren Hanım'ın olayı nedir onu merak ettim, 3. bölüm sonu ve 4. bölüm sonu hep öyle bitiyor ama bir ipucu göremedik henüz. Klinikteki diğer doktorları da fazla göremiyoruz, bu iyi mi kötü mü bilemedim açıkçası. En çok Gülseren Hanım'ın sahnelerini beğeniyorum, diğer sahneler sıkıcı gelse de ekrana gelmesi farklılık katabilir. Bu bölümde Deniz'in olayını gördük bir küçük kız hastasıyla, böyle ufak sahneleri olabilir gibi.
Deniz'in imajını nasıl buluyorsun?4. BÖLÜM
Güzel bölümdü, Meliha'nın hikayesi yürekleri dağladı yine. Çok etkileniyorum kadının hikayesinden... Mehmet'in hikayesi de düzlüğe inmeye başladı, Salih Bademci harika iş çıkarmış. Alya'nın hikayesinin devamını merak ediyorum, Melisa Sözen çok yakışmış cidden. Gülseren Hanım'ın olayı nedir onu merak ettim, 3. bölüm sonu ve 4. bölüm sonu hep öyle bitiyor ama bir ipucu göremedik henüz. Klinikteki diğer doktorları da fazla göremiyoruz, bu iyi mi kötü mü bilemedim açıkçası. En çok Gülseren Hanım'ın sahnelerini beğeniyorum, diğer sahneler sıkıcı gelse de ekrana gelmesi farklılık katabilir. Bu bölümde Deniz'in olayını gördük bir küçük kız hastasıyla, böyle ufak sahneleri olabilir gibi.
Aaa hiç duymadım ki dizide adını ondan dikkatimi çekmemiş demek ki.Doktorun dizideki adı Gülseren değil Manolya.
Güzel duruyor, beğendim. Yakışmış diziye de.Deniz'in imajını nasıl buluyorsun?
Mal kaliteli olunca demek ki..Güzel duruyor, beğendim. Yakışmış diziye de.
Çok pis söverim.Bu hafta 20.40'ta başlayacak yeni rakip gelmişken mantıklı.Umarım jenerik sonrası reklama gitmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?