Bu dizinin her hafta döktüren kadınları ne olacak. Binnur Kaya, Burcu Biricik, Aslıhan Gürbüz harikasınız.
Hayatından 2.5 saat çalan bir diziye daha elveda dedin boşver o seni kaybettiği için üzülsünBu dizi bu bölüm de benim için final yaptı. Son 2 bölümdür hiç güzel değilgüzel bölüm olursa izlerim. Ama haftaya cuma Artık akrep izleyecem.
Aynen kendi kaybederHayatından 2.5 saat çalan bir diziye daha elveda dedin boşver o seni kaybettiği için üzülsün
Benim şuan izleyeceğim tek 1 dizi varAynen kendi kaybederve bununla birlikte Babam Çok Değişti, Mucize Doktor, Kefaret te final güzel bir bölüm gelirse izlerim
Gerçek olamayacak kadar iyiydi zaten.Allah kahretsin @Aserat Can hayalmiş.
Kabul etmiyorum, hepimiz Can'cıyız.Yine harika bir bölümdü. Burcu Biricik'i malum sahnede ne kadar övsem hiçbir kelime yetmeyecek o yüzden önünde saygıyla eğiliyorum.Aslıhan Gürbüz de ayrı döktürüyor ikisinin aynı zamana denk gelmesi çok iyi oldu. Bu yüzden biraz da Meliha-Alya zamanlarını hatırlatıyorlar bana çünkü o dönemde de Melisa Sözen'i mi Evrim Alasya'yı mı öveceğimizi şaşırmıştık. Ama Boncuk'un ilaçları bırakması kötü oldu o yüzden Can ve ermişler gelecek bölüm yine gelirse şaşırmayacağım.
Bu arada bu paylaşımdan sonra Sadık'çıyım.@Hazem
Ekli dosyayı görüntüle 98027
Boncuk İle Can farklılar ya...Mükemmel bir enerjileri var...Keşke hikayesi bittikten sonra başka bir dizide başrol olsalar...Herkesin zevkine göre Kırmızı Oda@Hazem @Yiğitt @Özgür @Cervantes @yigit_00
https://twitter.com/x/status/1350141306752933888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?