Bir grup çocuğun her bölüm aile bulmaya çalışmasından daha ilgi çekici konular.Her yeni hikâye daha mı kötü olur teşekkürler.
Bir grup çocuğun her bölüm aile bulmaya çalışmasından daha ilgi çekici konular.
QUEEN 👑 Türkiye'nin gerçek hikayelerini istiyoruz Çin malı ithal dramları değil.
Çarşamba sabahı görüşürüz.QUEEN 👑 Türkiye'nin gerçek hikayelerini istiyoruz Çin malı ithal dramları değil.
Queen'in diğer rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı yine açık ara önde olacak doğru.Çarşamba sabahı görüşürüz.
Kutlarsın içtenlikle eminim.Queen'in diğer rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı yine açık ara önde olacak doğru.
Bende adını yorumlarda görünce hepten izlediğini sandım.Ya ben bu diziyi tesadüf meliha için izlemiştm normalde hercai izliyorm
Hayır ya tesadüf eseri izlemiştim yengemlerde sevmiştim ama izleyici sıkılmış sanırım reytingi baya düşmüşBende adını yorumlarda görünce hepten izlediğini sandım.
Artar yine, bu hafta kafası karışmış seyircinin.Hayır ya tesadüf eseri izlemiştim yengemlerde sevmiştim ama izleyici sıkılmış sanırım reytingi baya düşmüş
Hercai'yi seçtiyse doğru karar vermiştirArtar yine, bu hafta kafası karışmış seyircinin.
Daha çok AS'yi seçmiş gibi.Hercai'yi seçtiyse doğru karar vermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?