Çok sık görmediğimiz bir haber ama hayırlısı Görkem Sevindik sevidğim bir oyuncu umarım tutar.
Aynen. Hayati ve Diğerleri, Masum Değiliz en iyi örnekleri.Çok yanlış hamle. Daha önce bu kadarı alıp tutan dizi olmadı. Yazık edecekler canım diziye.
Çok yanlış hamle. Daha önce bu kadarı alıp tutan dizi olmadı. Yazık edecekler canım diziye.
Umatım ama pek sanmıyorum ya. Bir yaz dizisi için de aynısı yapılmıştı ki bütçesi azdı yazı zor götürmüştü. İlk bölümden tekrardan vermeri aklıma pek yatmadı açıkcası.Doğru bir karar olmuş bencede bu dizinin harcanmaması gerekti
------
Yok cnm yazın daha iyi izlenir bence
Aynen biraz daha dizi tutturamazsa kadersiz dizi oyuncusuna çıkacak adı. Utc ye avluya geldiği anda da ikisini 3 bandına çektiydi 😂Aynen. Hayati ve Diğerleri, Masum Değiliz en iyi örnekleri.
Üstelik Ushan Çakır'ın iki dizisi de aynı kaderi yaşıyor.
Umatım ama pek sanmıyorum ya. Bir yaz dizisi için de aynısı yapılmıştı ki bütçesi azdı yazı zor götürmüştü. İlk bölümden tekrardan vermeri aklıma pek yatmadı açıkcası.
------
Aynen biraz daha dizi tutturamazsa kadersiz dizi oyuncusuna çıkacak adı. Utc ye avluya geldiği anda da ikisini 3 bandına çektiydi 😂
Bende öyle düşünüyorum. Sezon içerisinde ilgi çekmeyen dizi, yaz sezonunda nasıl ilgi çeksin. Üstelik romantik-komedilerin tercih ediliği bir dönemde. Stok bölümleri de kaldırıp Eylül'e bırakırlar bence.Show bu diziye yazın bile 16 bölüm dayanamayacaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?