'Kırlangıç Fırtınası' Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,448
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

photos1487953384-1920-600-mpositioned-640x360.jpg

FOX'un yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası'ndan beklenen haber geldi.

Başrollerini Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan, Ekin Mert Daymaz, Damla Aslanalp, Ebru Aykaç, Gün Akıncı, İnanç Konukçu, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapım, hali hazırda çekimlere başlamadan önce birçok sıkıntı yaşamış ve yayına çıktıktan sonra reytinglerde de hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu nedenle yapımın 7. bölümüyle ekranlara veda etmesine karar verildi.

Kırlangıç Fırtınası, final bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
Orijinal formatta oku

Aserat yeni bir haber konusu açtı

photos1487953384-1920-600-mpositioned-640x360.jpg

FOX'un yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası'ndan beklenen haber geldi.

Başrollerini Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan, Ekin Mert Daymaz, Damla Aslanalp, Ebru Aykaç, Gün Akıncı, İnanç Konukçu, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapım, hali hazırda çekimlere başlamadan önce birçok sıkıntı yaşamış ve yayına çıktıktan sonra reytinglerde de hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu nedenle yapımın 7. bölümüyle ekranlara veda etmesine karar verildi.

Kırlangıç Fırtınası, final bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
Orijinal formatta oku
Değerini bilemedik kahretsin bizi !! çok güzeldi ssende hiç unutulmucan cnm dizim. 🙁🙁:T

Poyraz Karayel biterken Kırlangıç Fırtınası ile Aşk ve Gurur başladı, ikisi toplam 13 bölüm sürdü :)

Bu diziler biterken şimdi de Savaşçı başlıyor. Sırada bekleyen Şevkat Yerimdar var daha. Limon ekşimiş :A

Fox bunu da harcadı.. Salı günü yayınlansa ilgi görebilirdi dizi o kadar kötü değil ki yanlış stratejinin kurbanı oldu.

FOX'um bunu da harcamış emin misin elinden gelenin en iyisini yaptı bu dizimiz için de FOX'um. bol tanıtım + özetsiz gitmeler + reklamsızlar. halk dğerini anlayamadı bunun da ya , yzıklar olsun !! içerde kırgınlar izlemeye dvm edin siz.. o sonradn bozanları :)

FOX'um bunu da harcamış emin misin elinden gelenin en iyisini yaptı bu dizimiz için de FOX'um. bol tanıtım + özetsiz gitmeler + reklamsızlar. halk dğerini anlayamadı bunun da ya , yzıklar olsun !! içerde kırgınlar izlemeye dvm edin siz.. o sonradn bozanları :)

Dizi çok güzeldi aslında neden izlenmediğini bende anlamayadım aslında

Fox bunu da harcadı.. Salı günü yayınlansa ilgi görebilirdi dizi o kadar kötü değil ki yanlış stratejinin kurbanı oldu.

Gün konusunda olabilirdi pazartesi gününden başka gün evet ben harcağını düşünmüyorum ama keşke başka güne alsaydı😉