Kırgın Çicekler 111.Bölüm Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
59,519
Puanı
1,060

Kırgın Çicekler 111.Bölümüyle yoluna devam ediyor.. Ali cinayetin peşini bırakmıyor?Yavuzun cinayet kurban gittiği ortaya çıkacakmı?Kızlar ne yapacak?Kırgın Çicekler Bu Akşam Atv de..

Yorumlar buraya​

@vadikızı nerdesin?
Başladı yeni bölüm
DW-V2vnXcAM2Dg3.jpg

Neriman'ın bu sözlerinden dolayı fotoğrafı yollayanın o olduğunu sandılar demek.
Kader ondan öyle anlatacak ona

Son düzenleme:
@destere 2 hafta sonra seni bu vakitte finale bekliyoruz. Unutma söz verdin :D

söz verdiysem sözümde dururum yeterki o gün geldiğinde hatırlat hatırlatmasan unutma ihtimalim çok yüksek :)
Sen bildirimlerimi kaçırıyorsun bu aralar ama tamam hatırlatırım özelden. Ordan kaçmaz bildirim :D

Sen bildirimlerimi kaçırıyorsun bu aralar ama tamam hatırlatırım özelden. Ordan kaçmaz bildirim :D
kaçırmadığım bildirimmi var:) geliyorum 180 bildirim var rastladığım üç bildirime cevap veriyorum geride kalan bildirimler güme gidiyor zamansızlık kötü bişey :)

kaçırmadığım bildirimmi var:) geliyorum 180 bildirim var rastladığım üç bildirime cevap veriyorum geride kalan bildirimler güme gidiyor zamansızlık kötü bişey :)
Ozaman ben seni çok etiketlemiyeyim :A Yükün hafiflesin :D
Curling'de kızlarımız madalya aldı onuda paylaştım ama şansına küs :A

Ozaman ben seni çok etiketlemiyeyim :A Yükün hafiflesin :D
Curling'de kızlarımız madalya aldı onuda paylaştım ama şansına küs :A
sende kaçmak için bahane arıyorsun gibime geldi :) bir haftada üç bildirim yazmışın topu topu ondanda kurtulmaya çalışıyorsun :)

sende kaçmak için bahane arıyorsun gibime geldi :) bir haftada üç bildirim yazmışın topu topu ondanda kurtulmaya çalışıyorsun :)
Yo daha fazla vardı ama kaynamış.
@denizz19 ile bir muhabette senin sözlerini tuttuğunu falan demiştim. Gördünmiki onları?
Bu arada ben geçen hafta 3-4 gün yoktum :D senin gibi benimde reelde hayat yoğun :)
Pazartesileri bu dizi için geliyorum sonrada hafta sonu damladım :A Bu hafta nasıl olacak bilmiyorum ama durgunum bende :)

Yo daha fazla vardı ama kaynamış.
@denizz19 ile bir muhabette senin sözlerini tuttuğunu falan demiştim. Gördünmiki onları?
Bu arada ben geçen hafta 3-4 gün yoktum :D senin gibi benimde reelde hayat yoğun :)
Pazartesileri bu dizi için geliyorum sonrada hafta sonu damladım :A Bu hafta nasıl olacak bilmiyorum ama durgunum bende :)
dediğin sohbete şahit olmadım olsam zaten @denizz19 i kalaylamadan sohbetten çıkmazdım:) uzun süre oldu laf sayamadık kıbrıs ördeğine :)

O seni kalayladı o sohbette :A ama ben seni savundum :D @denizz19
görmemen üzücü :T:
Bu arada bizim hava çok soğuk bu aralar :(
Ekli dosyayı görüntüle 58568
bizim sistemle ölçüyorsunuz hava durumunu sizde abd olsa şimdi 150 fahrenhayt derdin gelde işin içinden çık :)

ama bayağı soğukmuş birde golfstrim akımı falan sizin oraları ısıtıyor diyorlardı demekki yalan bu haberler :😉

:F:FAh Feridem Toprakk ne yaptınız yaa
Bu sahnede iyiydi :D

bizim sistemle ölçüyorsunuz hava durumunu sizde abd olsa şimdi 150 fahrenhayt derdin gelde işin içinden çık :)

ama bayağı soğukmuş birde golfstrim akımı falan sizin oraları ısıtıyor diyorlardı demekki yalan bu haberler :😉
Şuan sibirya soğukları mevcut. O -17 hissedilen soğukluk. Twitterde yayınladılar rüzgar esince -20 hissedilecek.
Ben bugün eve gelirken yanaklarım buz kesti resmen. Isınması zaman aldı.
Yarın tek gözler açık kalacak şekilde çıkmalıyım dışarı :F