@vadikızı nerdesin?
Başladı yeni bölüm
Ekli dosyayı görüntüle 58567
Neriman'ın bu sözlerinden dolayı fotoğrafı yollayanın o olduğunu sandılar demek.
Kader ondan öyle anlatacak ona
söz verdiysem sözümde dururum yeterki o gün geldiğinde hatırlat hatırlatmasan unutma ihtimalim çok yüksek@destere 2 hafta sonra seni bu vakitte finale bekliyoruz. Unutma söz verdin
Sen bildirimlerimi kaçırıyorsun bu aralar ama tamam hatırlatırım özelden. Ordan kaçmaz bildirimsöz verdiysem sözümde dururum yeterki o gün geldiğinde hatırlat hatırlatmasan unutma ihtimalim çok yüksek
kaçırmadığım bildirimmi var geliyorum 180 bildirim var rastladığım üç bildirime cevap veriyorum geride kalan bildirimler güme gidiyor zamansızlık kötü bişeySen bildirimlerimi kaçırıyorsun bu aralar ama tamam hatırlatırım özelden. Ordan kaçmaz bildirim
Ozaman ben seni çok etiketlemiyeyim Yükün hafiflesinkaçırmadığım bildirimmi var geliyorum 180 bildirim var rastladığım üç bildirime cevap veriyorum geride kalan bildirimler güme gidiyor zamansızlık kötü bişey
sende kaçmak için bahane arıyorsun gibime geldi bir haftada üç bildirim yazmışın topu topu ondanda kurtulmaya çalışıyorsunOzaman ben seni çok etiketlemiyeyim Yükün hafiflesin
Curling'de kızlarımız madalya aldı onuda paylaştım ama şansına küs
Yo daha fazla vardı ama kaynamış.sende kaçmak için bahane arıyorsun gibime geldi bir haftada üç bildirim yazmışın topu topu ondanda kurtulmaya çalışıyorsun
dediğin sohbete şahit olmadım olsam zaten @denizz19 i kalaylamadan sohbetten çıkmazdım uzun süre oldu laf sayamadık kıbrıs ördeğineYo daha fazla vardı ama kaynamış.
@denizz19 ile bir muhabette senin sözlerini tuttuğunu falan demiştim. Gördünmiki onları?
Bu arada ben geçen hafta 3-4 gün yoktum senin gibi benimde reelde hayat yoğun
Pazartesileri bu dizi için geliyorum sonrada hafta sonu damladım Bu hafta nasıl olacak bilmiyorum ama durgunum bende
bizim sistemle ölçüyorsunuz hava durumunu sizde abd olsa şimdi 150 fahrenhayt derdin gelde işin içinden çıkO seni kalayladı o sohbette ama ben seni savundum @denizz19
görmemen üzücü
Bu arada bizim hava çok soğuk bu aralar
Ekli dosyayı görüntüle 58568
Bu sahnede iyiydiAh Feridem Toprakk ne yaptınız yaa
Şuan sibirya soğukları mevcut. O -17 hissedilen soğukluk. Twitterde yayınladılar rüzgar esince -20 hissedilecek.bizim sistemle ölçüyorsunuz hava durumunu sizde abd olsa şimdi 150 fahrenhayt derdin gelde işin içinden çık
ama bayağı soğukmuş birde golfstrim akımı falan sizin oraları ısıtıyor diyorlardı demekki yalan bu haberler :😉