Kırgın Çiçekler ve Anne'ye Ceza Yağdı!

O da kızı taciz eden enişte sahnesine olumsuz örnek işareti koymadığı için ceza almış
hahahah ozaman cezayı o sahnye vericekler sahneye değilde işaretlre verilmesi saçma geliyor bana oyüzden anne ve kırgın çiçekler haricini haksız buldum

İkiside fovari dizim değil iç karartici sahneler beni bayiyor

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok abartı olmuş ister Anne ister Kırgın Çiekler için olan ceza.

Evlilik Programları için daha büyük cezalar gelecek gibi böyle devam ederse.

Kırgın Çiçekler hak etmiş
ben olsam 1 hafta boyunca gösterilen o fragmana bile ceza verirdim

Anne'ye de sevindim. Sevindim çünkü 2 pedagog ve denetlenmesine... Beren şimdiden çileli kadınmiş gibi oynuyor
Orjinalindeki kız bu kadar acıtasyona vurmuyordu.

Sembollere verilen cezalar abartı

O kadar sahne varken bu dizilere ceza vermeleri çok komik. Diriliş Ertuğruldaki kelle kesme sahnelerinede ceza versinler o zaman

Ya evlilik programları almış başını gidiyor ama bebek boğma sahnesi nedir arkadaşlar tamam diziniz güzeldir seviyorsunuzdur da gerekli ceza bence. He dersiniz diğer dizilere neden yok onlara da gelsin ceza.

RTÜK'ün saçmalığı. Ortamda o kadar saçma sapan kadın programları varken diziler ile uğraşmak mantıklı değil. Arka Sokaklar izleyen biri olarak söylüyorum bu dizinin neyine ceza verdiniz? Allah akıl fikir versin bu RTÜK yöneticilerine.

vodafone arenanın işlenmesine bide denetimli serbestlik konusu işlenicek derya haznedar serbest görmedinmi fragmanda kontrolü kaybediyor devlet kenan arslanla evlendiğinden dolayı herkesi parayla bağlıyor @papuleoo