Kırgın Çiçekler - Tanıtım Fragmanı | ATV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
thumbnail_1432814440.jpg

ATV'nin yaz sezonu için hazırlanan gençlik dizisi Kırgın Çiçekler'in tanıtım fragmanı yayınlandı!

Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik ve Cansu Fırıncı'nın paylaştığı dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci, yapımcılığını ise NTC Medya üstleniyor. Bir kız yetiştirme yurdunda yaşanan olayları konu alacak olan iddialı yapımın reytinglerde nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu.

Kırgın Çiçekler, yakında ATV'de başlıyor!

Tanıtım fragmanı:

Moderatörün son düzenlenenleri:
küçük sırlar'la kıyaslanıyordu bu dizi merak ediyordum. duygusal bi tanıtım olmuş asıl fragmanı bekliyorum.

fragmandan hiç bir şey anlaşılmıyor. annesi ölen bir kız yetimhaneye gider eee bu mu konusu. bu kadar amatörce bir tanıtım görmedim

Fena değil ama İpek Karapınar yine yanlış bir seçim yapmış gibi geldi bana. :T:

Atvde dizi izleyemiyorum ben .ss
Dizi tutmaz bence yanlış tercih yapmış yine ipek bu yaptığı 10384. Yanlış tercih :(

Show Tv'de mezar başında ağlayan küçük bir kız vardı (hatta Sedef Avcı oynayacaktı yayınlanmadan kalkmıştı) aklıma o fragman geldi :)

fragmandan hiç bir şey anlaşılmıyor. annesi ölen bir kız yetimhaneye gider eee bu mu konusu. bu kadar amatörce bir tanıtım görmedim​
Sana Katılıyorum beyaz soy yazın kesin hiç tutmaz en iddiasız dizi
fragmandan hiç bir şey anlaşılmıyor. annesi ölen bir kız yetimhaneye gider eee bu mu konusu. bu kadar amatörce bir tanıtım görmedim​

2..fragmana bakacak olursak;

Klasik olarak; çarpışılır,kitaplar yere düşer ve Aşk başlar :A