Olur, benim için hava hoşMeral için yakında bir sevgili adayı olması lazım sana ayarlayalım sen gir diziye
Olur, benim için hava hoşMeral için yakında bir sevgili adayı olması lazım sana ayarlayalım sen gir diziye
Kerem Kupacı konuk oyuncu.ayy bu arada kerem kupaçı gerçekten büyük süpriz oldu forumda haberi çıkmışmıydı ben görmedim öyle küt diye adam karşıma çıktı bölümde büyük süpriz oldu
furkan ardınçtan sonra en iyi 2.tranferimiz diyebilirim kerem bey için gerçekten çok kaliteli oyuncular alınıyor @mrt-06 pikaçu hatrına sende başla diziye bence
ayy olsun insan bir konusunu açardı yanı konuk oyuncu diye sonucta kerem kupacı sıradan bir oyuncu değil öyle küt diye çıktı adam karşımaKerem Kupacı konuk oyuncu.
Haberi falan çıkmadı hiçbir yerde bana da sürpriz oldu zatenayy olsun insan bir konusunu açardı yanı konuk oyuncu diye sonucta kerem kupacı sıradan bir oyuncu değil öyle küt diye çıktı adam karşıma
kemal ölüyor galiba eylülün annesi kemali öldürdüğü için intihar etmeye çalısıyor o pislik kurtulsaydı eğer ölmeseydi eylülün annesi kızlarını kemale bırakıp ölmeye çalısırmıydı hiç kemall yaşasaydı öyle birşey yapmazdı eylül için aa demekki kemali öldürdü oyüzden intihar ediyorHaberi falan çıkmadı hiçbir yerde bana da sürpriz oldu zaten
Yok artık.ayy bu arada kerem kupaçı gerçekten büyük süpriz oldu forumda haberi çıkmışmıydı ben görmedim öyle küt diye adam karşıma çıktı bölümde büyük süpriz oldu
furkan ardınçtan sonra en iyi 2.tranferimiz diyebilirim kerem bey için gerçekten çok kaliteli oyuncular alınıyor @mrt-06 pikaçu hatrına sende başla diziye bence
ayy bizde bilmiyorduk cnm zaten hiçbir yerde haberi bile yapılmadı adam küt diye bölümü izlerken öylece karşımıza çıktıYok artık.Çiko dün baktım biraz yoktu ne rolü var.
@denizz19 Allah seni yumurta etsin de tereyağda tavaya kırıp yiyeyim inşallah, insan haber vermez mi?
Artık böyle orta yaşlı rollere mi çıkıyor bizim Keramettin.ayy bizde bilmiyorduk cnm zaten hiçbir yerde haberi bile yapılmadı adam küt diye bölümü izlerken öylece karşımıza çıktı
konuk oyuncu olarak girmiş galiba ama 3-4 bölüm daha oynar galiba kaderin annesinin kocası rolunde geldi önemli bir rolde
sorma cnm daha düne kadar liseli rolunde oynuyordu şimdi liseli roludne oynayanların babası rolunde geliyorArtık böyle orta yaşlı rollere mi çıkıyor bizim Keramettin.
Kopile hala liseli rolü için teklif geliyormuş.sorma cnm daha düne kadar liseli rolunde oynuyordu şimdi liseli roludne oynayanların babası rolunde geliyor
Bilseydim çağırırdımYok artık.Çiko dün baktım biraz yoktu ne rolü var.
@denizz19 Allah seni yumurta etsin de tereyağda tavaya kırıp yiyeyim inşallah, insan haber vermez mi?
serha arslan şuan 34 yaşında aa bir tesadüf var kerem kupacıda hayat bilgisinde oynarken 34 yasındaydıKopile hala liseli rolü için teklif geliyormuş.Kerem de aslında saçını boyatsa sakalları kesse liseli çıkar.
Zaman ne çabuk geçiyor ben Kerem'i 39 falan sanıyordum nerdeyse 50'ye merdiven dayıyacak.serha arslan şuan 34 yaşında aa bir tesadüf var kerem kupacıda hayat bilgisinde oynarken 34 yasındaydışimdi 44 yaşında
yani serhanda oynar isterse hatta onuda kırgın çiçekelre alabilirler
Dizideki adı Feride.Zaman ne çabuk geçiyor ben Kerem'i 39 falan sanıyordum nerdeyse 50'ye merdiven dayıyacak.
Aslında bu diziye Afet hocamı transfer etseler güzel olurdu o İpek Karapınar'ın (dizideki adını bilmiyorum) annesi olurdu.İkisi de idealist hırslı tam Afet'in kızı.
Kapımız açık gelsinZaman ne çabuk geçiyor ben Kerem'i 39 falan sanıyordum nerdeyse 50'ye merdiven dayıyacak.
Aslında bu diziye Afet hocamı transfer etseler güzel olurdu o İpek Karapınar'ın (dizideki adını bilmiyorum) annesi olurdu.İkisi de idealist hırslı tam Afet'in kızı.
Ben bile başladım diziye, gel sendeYorumlara bakılırsa kaliteli bir dizi, ama her bölümün 135-140 dakika civarı olması bir süre sonra kaliteyi düşürebilir gibi. Öyle ki son bölüm, Müge Anlı'nın programından bile uzun. Merak etmiyor değilim, ama süresi biraz soğutuyor.
Bu aralar yoğun olacağım, yeni bir diziye başlamak için vaktim yok maalesef.Ben bile başladım diziye, gel sende
Senlik bir dizi
Harika bir dizi GK izleyen kitle bile bıraktıYorumlara bakılırsa kaliteli bir dizi, ama her bölümün 135-140 dakika civarı olması bir süre sonra kaliteyi düşürebilir gibi. Öyle ki son bölüm, Müge Anlı'nın programından bile uzun. Merak etmiyor değilim, ama süresi biraz soğutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?