Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Bu dizi iyi mi kötü bilemedim ama leş gibi total dizisi(k.bakmayın izleyenler) oyuncularda ne tip var ne de oyunculuk! Nasıl izleniyor anlamıyorum.Senaryosu iyi demek?

Bu dizi iyi mi kötü bilemedim ama leş gibi total dizisi(k.bakmayın izleyenler) oyuncularda ne tip var ne de oyunculuk! Nasıl izleniyor anlamıyorum.Senaryosu iyi demek?
mesela kimin oyunculuğu kötü kimin tipi yok ve neye göre tipi yok ,leş gibi total olduğuna hüküm verdinde senaryosunun iyi olup olmadığını anlayamadın mı ?

Bu diziyi izleyeceğim bende.
Kısa süre içinde yayınlanan bölümleri bitireceğim, bakalım nasıl bir dizi?

Konusu ne peki?

Baya övüyorlar, merak ettim diziyi.
dizinin başrolü eylül üvey babası tarafından tacize uğrayıp annesi tarafından yetiştirme yurduna bırakılıyor sonrası eylül ve diğerlerinin hikayesi dram-aşk-komedi- unsurlarını taşıyor

dizinin başrolü eylül üvey babası tarafından tacize uğrayıp annesi tarafından yetiştirme yurduna bırakılıyor sonrası eylül ve diğerlerinin hikayesi dram-aşk-komedi- unsurlarını taşıyor
Konu klişe ama senarist çok iyi. Baya da övülüyor, merak ediyorum diziyi doğrusu.

Konu klişe ama senarist çok iyi. Baya da övülüyor, merak ediyorum diziyi doğrusu.
ben dizi izlemem eğer ben de zaman ayırıp izliyorsam boş değildir konusu aslında klişe değil şu an ekrandaki işlerden farklı o bomboş romantik komedi ve diğer ıbıdık zıbıdık dizilerden değil hayata dair mesajlarda taşıyor 😉

Total dizisini leş gibi ithamıyla neden kötülüyorsun bunu anlamıyorum ama çok umrumda da değil açıkçası bu kadar elit olmayın bence.
Oyuncularda ne tip var ne oyunculuk derken eğer bu söylediğine sen kendin inanıyorsan Forumdash üzgünüm ama sen oyunculuk görmemişsin demek ki derim ben sana. Oyuncuyu oyuncu yapan tipi değildir o rolü içinde nasıl yaşattığıdır. Songül'den tut Kader'e, Kader'den tut Meral'e kadar hepsi rollerinin haklarını veriyorlar. Biz tipi yerinde olupta beş para etmeyen oyuncu müsveddeleriyle de karşılaştık, karşılaşıyoruz.
Senaryosu da, oyuncuları da her şeyi dört dörtlük ama sen izleme AB dizisi izle sen havanız bozulmasın.

aynen katılıyorum total ağırlık dizileri kötüleyip böyle elit bir zümredenmiş gibi konuşup hem diziyi küçümsemek hem de izleyenleri sıradanlıkla itham altında bırakmak marifetmiş mezihetmiş gibi gereksiz bir durum ortaya çıktı

Songul reis super yine

Songul vurdu goooollll oldu

Son düzenleme:
Su dizide ki oyunculuklar gercekten cok iyi senarist kimse tanimiyorum saglam is cikartiyor gercekten

Bölüm harika ilerliyor kesinlikle özellikle Songül'ün Kader'i Neriman'dan koruduğu sahne harikaydı.

Kemal ölmemiş

Son düzenleme:

herkesin zevki kendinedir kimse kimseye bakmayın diyemez
sende diyemezsin sevmediysen izleme sen ama izleyene
karışma

Lan bu kariyi kesecem simdi ne bicim bir sey sanal karekter bile olsa can sikici

mesela kimin oyunculuğu kötü kimin tipi yok ve neye göre tipi yok ,leş gibi total olduğuna hüküm verdinde senaryosunun iyi olup olmadığını anlayamadın mı ?

herkesin zevki kendinedir kimse kimseye bakmayın diyemez
sende diyemezsin sevmediysen izleme sen ama izleyene
karışma
Ben bu zamana kadar kaç tane diziye leş gibi demişimdir neden şimdi(kaba tabirle) "battı"
AB dizisi izle diyerek sınıf ayrımına vurmayın olayı! Ben prodüksiyonun zayıflığını söyledim ki evet ucuza getirmek için tanınmamiş yüzlerle figuran kadrosundan oyuncu seçmişler.
Ben demedim ki senaryo kötü? 1 kere izledim onda da oyunculukları beğenmedim. Her salya sümük 32 diş görünür şekilde ağlayan güzel oynuyor değil. (Benim izlediğim sahneler)
Ben de havaya soru bıraktım, senaryo güzel demek diye!
Yok @vadikızı kimseye izleyin/izlemeyin diye karişmadım zaten nasıl izleniyor dedim.

Sen once adam ol terbiyesizlik yapma sonra batan sana batmis dert ettiginden belli