Afitapı da okursa hiç mi pişman olmayacan
Büşraya araba çarptı gel buraya ya
Afitapı da okursa hiç mi pişman olmayacan
Ambulansı arıyorum şu anBüşraya araba çarptı gel buraya ya
Laf ediyorlar cevap vermek zorunda kalıyorumGitmesene bir yere üff
Laf ediyorlar cevap vermek zorunda kalıyorum
Sıla ziyarete gelecekmişHastanesiz bölüm olmayacak galiba
Sıla ziyarete gelecekmiş
Kanka muhtemelen biter bu sezon biz de merakla bekliyoruzBu sene final olacak degil mi herhalde bu kemal o zaman ölecek
Yok kız Tolga'yı etkilemeye çalışıyorum ama bizi hiç takmıyor üzüyorNasıl Sıla setemi gelcekmişonun aşk haberini duydunmu sen sorcam unutuyorum
Sıla ziyarete gelecekmiş
Ya Sıla desen ölür müsün bir gün zaman gelir ben de Demeti desteklerim ayıp ettin bunca haftadır destek verdim programınaYeter ya her şeyi Sıla'ya bağlayıp durma şu anket bitse de rahatlasak
Kanka muhtemelen biter bu sezon biz de merakla bekliyoruzBir de Sıla'ya oy atsan Ne kadar mutlu olurum Ya
Yok kız Tolga'yı etkilemeye çalışıyorum ama bizi hiç takmıyor üzüyor
Benim için çok değerli Sıla her şeyi yapmaya hazırımAllah seni ne yapmasın ya bırak artık
Hacı tamam senin dizinde bence artık bitsin çok zorlama gidiyo bir kemal i attılar ortaya bu kadar olurKanka muhtemelen biter bu sezon biz de merakla bekliyoruzBir de Sıla'ya oy atsan Ne kadar mutlu olurum Ya
Yok kız Tolga'yı etkilemeye çalışıyorum ama bizi hiç takmıyor üzüyor
Bencede Sıla için oy kullanmalısınYeter ya her şeyi Sıla'ya bağlayıp durma şu anket bitse de rahatlasak
Bencede Sıla için oy kullanmalısın
İnşallah bu sezon bitirirler bakalımHacı tamam senin dizinde bence artık bitsin çok zorlama gidiyo bir kemal i attılar ortaya bu kadar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?