Dizide en çok kimi seviyonEvet ya aynen beni çözmüşsün sen bir karakteri seversem sonuna kadar seviyorum ama bir sevmediysem hiç sevemiyorum
Dizide en çok kimi seviyonEvet ya aynen beni çözmüşsün sen bir karakteri seversem sonuna kadar seviyorum ama bir sevmediysem hiç sevemiyorum
Dizide en çok kimi seviyon
Tv bakmadım tekrarına bakarım artık
Tv bakmadım tekrarına bakarım artık
Kemal konusunda haklısın ama Defne sevilmezmi yaValla başta Feride toprak eylül kader songül güney meral serkan olmak üzere Kemal ve Defne haricinde hepsini seviyorum
Kemal konusunda haklısın ama Defne sevilmezmi ya
Aslında kötü Yada iyi karakter olarak bakmıyorum ama Kemal'i baştan sevmedim hiç ama Defne kötü karakter olsada seviyorumYa ne bilim baştan beri sevemedim kötü karakter olduğundan mı nedir bilmiyorum ama sevmiyorum ya
Aslında kötü Yada iyi karakter olarak bakmıyorum ama Kemal'i baştan sevmedim hiç ama Defne kötü karakter olsada seviyorumbazı karakterler kötü olsada seviyorum,bodrum masalı dizisindeki uzayda kötü karakter ama onuda seviyorum
Birde denize soralım seviyormu DefneyiBende sevdiğim kötü karakterler oldu bugüne kadar mesela kurtlar vadisinde bir çok kötü
karakteri severdim defneyi sevemedim ama niyese ya
@denizz19 bonişimm nerdesinn
Birde denize soralım seviyormu Defneyi
Defne kötü karakter olarak seviyorum tabiBencede seviyordur
Defne kötü karakter olarak seviyorum tabi
Defne aslında kötü karakter olsada oyunculuğu iyi yansıtıyor o açıdan ilk sezondan iyi bence DefneDefne kötü karakter olarak seviyorum tabi
Defne aslında kötü karakter olsada oyunculuğu iyi yansıtıyor o açıdan ilk sezondan iyi bence Defne
Kötü karakter oynayıpta izleyici ilgisini çekmek çok kolay olmuyor aslında Defne o açıdan başarılı çünkü kötü karakter olsada izleyicinin ilgisini almayı başarıyorOyunculuğu süper o kızın ben beğeniyorum o açıdanda karakteri sevemedim işte
Kötü karakter oynayıpta izleyici ilgisini çekmek çok kolay olmuyor aslında Defne o açıdan başarılı çünkü kötü karakter olsada izleyicinin ilgisini almayı başarıyor
Afitapı da okursa hiç mi pişman olmayacanMeral ne güzel okuyor yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?